Pretraga

Objavljen natječaj za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu u 2020./2021.

A- A+

Studentski centar u Zagrebu obajvio je natječaj za smještaj u studentskim domovima u 2020./2021. Prijave na natječaj podnose se od 3. do 29. srpnja 2020., a novost je da ove godine svi studenti dokumente mogu poslati preporučenom poštom.

Foto: Dominik Smolak|srednja.hr

Objavljen je natječaj za raspodjelu mjesta redovitim studentima za subvencionirano stanovanje u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu u akademskoj godini 2020./2021.

Izdvojeni članak
Soba u domu Stjepan Radić na Savi

Provjerite koji se smjerovi u 2020. dodatno boduju na natječaju za studentski dom u Zagrebu

Pravo na subvencionirani smještaj u studentskom domu u akademskoj 2020./2021. godini imaju redoviti studenti, državljani Republike Hrvatske, redoviti studenti, državljani EU s prijavljenim boravkom u RH sa statusom stranca na stalnom boravku u RH, osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, koje su upisane na visokim učilištima u RH te studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija.

Obavezna je web prijava putem poveznice, a od osnovnih dokumenata studenti moraju priložiti još i:

– popunjen, potpisan i ovjeren OBRAZAC „A“
– popunjen, potpisan i ovjeren OBRAZAC „B“ – brucoši
– privola / suglasnost za objavu osobnih podataka
– potvrdu / uvjerenje o prebivalištu (MUP) ili fotokopija osobne iskaznice RH
– dokaz o uplati troškova natječajnog postupka,
– tiskanica prijave za studentski dom – nije obvezno priložiti zbog epidemioloških mjera.

Studenti bez AAI korisničkog računa i maturanti

Ukoliko nemate AAI korisnički račun potrebno je zatražiti privremeni pristup web profilu Poslovnice za smještaj, Studentskog centra u Zagrebu. Pravo na privremeni pristup profilu, koji omogućuje da ispunite web prijavu, možete dobiti ukoliko na e-mail adresu [email protected] pošaljete sljedeće podatke:
-Ime i prezime,
-OIB,
-Datum rođenja,
-Kontak br. mob. ili tel.
Djelatnici Poslovnice za smještaj nisu upoznati s lozinkom koju ste dobili, tako da ukoliko izbrišete mail, potrebno je zatražiti generiranje nove lozinke. Studenti koji prvi put upisuju prvu godinu studija (brucoši), a u ak. god. 2019./2020. su završili srednjoškolsko obrazovanje u RH, prijavljuju se putem AAI sustava, sa privremenim korisničkim računom koji su dobili od srednjoškolske ustanove. Privremeni pristup ostaje aktivan do 10. listopada 2020., do kada su studenti dužni biti upisani na visoko učilište u Zagrebu te imati otvoren AAI korisnički račun.

Obrasci za prijavu na natječaj obavezno se ispisuju po završetku web prijave. Detalje oko toga koju je dokumentaciju potrebno poslati kako biste ostvarili pravo, odnosno dodatne bodove putem natječaja, možete doznati u dokumentu pri dnu teksta.

Izdvojeni članak

Izašli su natječaji za smještaj u studentskim domovima u Splitu i Osijeku

Studenti koji se natječu te maturanti koji će akademske 2020./2021. godine upisati prvi puta prvu godinu studija (brucoši), prijavu s traženom dokumentacijom šalju poštom preporučeno u razdoblju: od 3. srpnja do 29. srpnja 2020. (uzima se u obzir i pošta poslana 29. srpnja).Prijave se podnose na adresu:

STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
Poslovnica za smještaj studenata
Savska cesta 25
10 000 Zagreb

– Dokumenti koji pristignu izvan roka natječaja neće biti razmatrani, osim u slučaju kada se dopuna dokumentacije odnosi na studijski uspjeh (ovjeren obrazac „A“, prijepis ocjena, potvrda o položenim svim ispitima), zbog produženih ljetnih ispitnih rokova u tekućoj akademskoj godini 2019./2020., zaključno sa 3. kolovoza (uzima se u obzir i pošta poslana na taj dan), stoji u natječaju.

Koji se deficitarni studiji dodatno boduju na ovogodišnjem natječaju, pročitajte ovdje.

Rezultati natječaja biti će objavljeni do 17. kolovoza 2020. godine na web stranici SC-a Zagreb.

U nastavku se nalazi tekst ovogodišnjeg natječaja, a ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [390.40 KB]