Pretraga

Još jedan zbor otvorio prijave za financiranje studentskih projekata, evo kako se prijaviti

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Zadru potiče studente na sudjelovanje u raznovrsnim aktivnostima putem natječaja za financiranje studentskih projekata. Ciljevi uključuju poticanje na veći broj projekata, doprinos poboljšanju života studenata te podizanje svijesti o volontiranju u zajednici. Također, naglasak je na informiranju i obrazovanju studenata o prijavljivanju projektnih ideja i upravljanju projektima.

studenti i euri

Foot: srednja.hr

Studentski zbor Sveučilišta u Zadru objavio je Natječaj za financiranje studentskih projekata, programa i drugih studentskih aktivnosti. Natječaj je otvoren s ciljem poticanja studenata i studentskih organizacija na provođenje raznolikih aktivnosti, doprinoseći, kako navode, kvaliteti studentskog života na Sveučilištu u Zadru.

Što treba sadržavati prijava?

Svi studenti Sveučilišta u Zadru, bez obzira na razinu ili vrstu studija, imaju pravo prijave, kao i studentske udruge registrirane pri Sveučilištu. Izuzeti su jedino studenti koji su stegovno kažnjeni za teške prekršaje, članovi povjerenstava za procjenu projekata te neregistrirane studentske udruge, stoji u natječaju.

Prijave trebaju sadržavati potvrdu o upisu na Sveučilište, obrasce za financiranje projekata, priloge poput predračuna i ponuda za tražene usluge te dodatna pojašnjenja prema potrebi. Natječaj obuhvaća različite vrste projekata, uključujući znanstveno publiciranje, izlaganja na skupovima, studentske publikacije te druge izdanja.

Izdvojeni članak
inauguracija novog zadarskog rektora

Novi zadarski rektor za srednja.hr: ‘Svi ispiti mature trebali bi se provoditi na jednoj razini’

Prijave traju do 5. veljače

Prijave se primaju isključivo u elektroničkom obliku putem e-mail adrese [email protected] s naznakom ‘PRIJAVA PROJEKTA 2024.’ od 1. siječnja do 5. veljače 2024. godine do 13:00 sati. Prijave pristigle izvan navedenog roka ili s nepotpunom dokumentacijom neće se uzeti u obzir.

Nakon završetka natječaja, privremeni rezultati bit će objavljeni na internetskim stranicama Studentskog zbora, a prijavitelji imaju pravo na žalbu unutar žalbenog roka od sedam dana. Detalje o uvjetima prijave i kriterijima za evaluaciju projekata možete pronaći u Pravilniku o financiranju Studentskog zbora, dostupnom na internetskim stranicama.

U nastavku možete vidjeti čitavi dokument javnog natječaja. Napomena: Ako vam tekst natječaja u nastavku nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab