Pretraga

Medicinski fakultet objavio vodič sa svim informacijama potrebnim brucošima

A- A+

Zagrebački Medicinski fakultet izradio je vodič s ciljem da pomogne brucošima u lakšem snalaženju kroz prvu godinu studija. Prvo ovakav vodič izradili su još 2001., a bio je to prvi digitalni vodič izrađen na ovim prostorima. Od tada se tri puta obnavljao, a od ove je godine prvi puta dostupan i u tiskanoj verziji.

Facebook, STUDMEF

Sve potrebne informacije brucoši Medicinskog fakulteta u Zagrebu mogu pronaći u najnovijoj verziji ‘Vodiča za brucoše‘ kojeg je izradio STUDMEF. Pomoću vodiča možete tako saznati sve o tome kako se prostorno snaći na Fakultetu, koji vas sve predmeti čekaju, koja je obavezna literatura, kako se snaći u referadi. Otkrit će vam vodič i koja su najbolja mjesta za učenje, gdje se sve nalaze menze i restorani i gdje na pauzama možete na kavu, te kako uopće doći do fakulteta.

Izdvojeni članak

Na Sveučilište u Splitu otvoreni diplomski studiji primaljstva i medicinsko-laboratorijske dijagnostike

– Vodiču smo dodali i cijeli niz praktičnih stvari koje su mu nedostajale: savjete o tome kako učiti, kako rješavati testove, o LMS-u i e-učenju, ishodima učenja, kako mijenjati šifre AAI računa na MEF-u, kako se prikopčati na bežičnu mrežu. Dodali smo i crtice iz povijesti fakulteta kako bi studenti mogli saznati zbog čega su se pojedine dvorane nazvale imenima profesora MEF-a, kako je nastao Fakultet, zašto se 17.12 slavi kao dan Fakulteta te cijeli niz zanimljivosti o Fakultetu, stoji na Facebook stranici STUDMEF-a. 

Reakcije na vodič su, kažu, izvrsne- brucošima je uvelike pomogao u snalaženju.
Dio vodiča možete vidjeti ovdje, a tiskana verzija dostupna je u središnjoj knjižnici Medicinskog fakulteta.