Pretraga

Najavljeni ovogodišnji Radićevi dani: Program će biti raznovrstan, a nastupat će i neka poznata lica

A- A+

Od 23. do 25. svibnja održavaju se Radićevi dani, događaj za studente s bogatim glazbenim, ali i sportskim programom. Kao i svake godine, studentima će nastupati neka poznata glazbena lica, među kojima je za sada potvrđena Maja Šuput.

Radićevi dani 2023

Radićevi dani 2023. | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Studenti, imate se čemu veseliti. Najavljeni su ovogodišnji Radićevi dani, događaj na koji dolaze studenti iz cijele Hrvatske. Održat će se od 23. do 25. svibnja u dvorištu Studentskog doma ‘Stjepan Radić’, a nastupat će i neka poznata lica među kojima je Maja Šuput te još nepoznati gost iznenađenja (nagađa se Grše).

– Ovi Radićevi ne bi bili isti da nema igri zavičajnih udruga studenata i cijelog glazbenog programa, koji daju simpatičnu, razbibrižnu i prepoznatljivu notu cijelome ovome događaju. Na događaj će moći ući samo studenti iz cijele RH uz predočenje iksice na ulazima u studentski dom, navode iz organizacije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli u toku sa savom (@utokusasavom)

Uz šarolik glazbeni program, tu je tradicionalno i opširni sportski program koji će biti objavljen najkasnije do 15. svibnja. Više informacija moguće je saznati na službenom događaju Radićevih dana na Facebooku. Ako se želite podsjetiti kako je bilo na prošlogodišnjim Radićevim danima, pročitajte naš tekst ovdje.