Pretraga

Ne napravite li sljedeće ostat ćete bez subvencije za smještaj

A- A+

Studenti koji su ostvarili pravo na subvenciju privatnog smještaja, moraju zaključiti ugovor o međusobnim pravima i obavezama sa Studentskim centrom u Zagrebu. Ako ne potpišete ugovor, smatrat će se da su odustali od potpore.

Foto: Srednja.hr

Ako ste jedan od onih studenata koji ostvaruje pravo subvenciju u privatnom smještaju, obavezni ste zaključiti ugovor o međusobnim pravima i obavezama sa Studentskim centrom u Zagrebu. Kako su objavili na službenim stranicama SCZG-a, ugovori se potpisuju do 30. siječnja svakim radnim danom od 8 do 15 sati u Poslovnici za smještaj.

Svi oni koji ne potpišu ugovor do navedenog roka, smatrat će se da su odustali od financijske potpore.

– Prilikom potpisivanja ugovora na uvid se daje indeks, studentska iskaznica (X-ica), te preslika kartice ili ugovora o tekućem računu poslovne banke (sa iskazanim IBAN brojem). Studenti koji nemaju istaknuti IBAN broj na svojoj kartici (ili ugovoru) tekućeg računa, dužni su isti tražiti u najbližoj poslovnici poslovne banke gdje im je račun i otvoren, objašnjavaju iz SC-a.

Za kraj treba napomenuti i da studenti koji su u vrijeme Natječaja uselili u neki od studentskih domova, ili će useliti u tijeku ove akademske godine, nemaju pravo na potpisivanje ugovora. Drugim riječima, ne ostvaruju pravo na potporu za smještaj studenata u privatnom smještaju.