Pretraga

U četvrtak je praznik pa Student servis radi skraćeno – dan prije i dan nakon: Ovo je radno vrijeme

A- A+

Student servis, preko kojega studenti obavljaju svoje poslove i dobivaju plaće, već je u javnosti poznat po skraćivanju radnog vremena uoči i oko praznika. Tako je i ovaj put. Na sam Dan antifašističke borbe koji pada u četvrtak, 22. lipnja, očekivano, neće raditi, a radno vrijeme su si skratili i dan prije i dan nakon tog praznika.

student servis zagreb

Foto: Ramona Ščuric, srednja.hr

U četvrtak, 22. lipnja obilježavamo Dan antifašističke borbe. Taj dan obilježava se u znak sjećanja na 22. lipnja 1941., kada je u šumi Brezovica pored Siska osnovan Prvi sisački partizanski odred. Bila je to prva antifašistička postrojba ne samo u Hrvatskoj, nego i u ovom dijelu Europe. Počevši od Siska, antifašistički ustanak u Hrvatskoj razvijao se postupno, sa sve većim opredjeljenjem hrvatskog naroda za partizanski pokret.

Na taj dan, stoga, cijeli niz javnih i privatnih organizacija ne radi ili ima skraćeno radno vrijeme. Jedna od njih je i, očekivano, Studentski centar u Zagrebu. Njihov će Student servis, ususret ovom prazniku, tri dana imati izvanredno radno vrijeme. U srijedu, 21. lipnja Student servis radit će skraćeno od 7:30 do 15 sati.

U četvrtak, 22. lipnja, na sam Dan antifašističke borbe neće raditi pa tada nećete moći koristiti usluge na šalterima. U petak, 23. lipnja Student servis još će si malo skratiti radno vrijeme pa će raditi od 7:30 do 13:00 sati.

Copy link
Powered by Social Snap