Pretraga

Nova usluga NSK-a: Od sada online rezervacije za noćno učenje

A- A+

Nacionalna sveučilišna knjižnica studentima od sad nudi novu uslugu koja će uvelike olakšati svim studentima koji na vrijeme ne rezerviraju svoje mjesto za noćno učenje. Sada će ‘noćne ptice’ svoje mjesto za učenje moći rezervirati online putem. 

Izdvojeni članak

Sveučilišna ‘Knjižnica godine’ u nekoliko mjeseci povećala korištenje literature za 400 %

I dok se do sad za večernje učenje u NSB-u mjesto moralo rezervirati putem telefona ili osobno u informacijskom centru, sada to možete obaviti kod kuće kratkim ispunjavanjem online prijavnice.

Za online prijavu treba vam svega nekoliko trenutaka, a na vama je samo da upišete svoj broj članske iskaznice, OiB, a strani studenti mogu upisati broj putovnice. Nakon što upišete sve potrebne podatke, na mail adresu stić će vam potvrda prijave koja služi kao garancija da vas vaše mjesto u knjižnici čeka. Također, već prvim klikom na online prijavnicu NSB-a, vidljivo je koliko je slobodnih mjesta raspoloživih.

Noćni rad u Sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu pristupnicima je omogućen od ponedjeljka do petka u terminu 21 do 24 sata, a raspolaže s ukupno 150 mjesta. Vikendom i blagdanima knjižnica je zatvorena.