Pretraga

Nudi se džeparac od 10.000 kuna: Otvoren natječaj za stipendije Studentskog zbora u Zagrebu

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu otvorio je natječaj za dodjelu šest stipendija studentima u isto toliko područja. Iznos svake od njih je 10.000 kuna, a prijave na natječaj traju do 20. svibnja.

Foto: Srednja.hr

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu dodjeljuje šest stipendija po 10.000 kuna, po jednu za sljedeća područjima: društveno – humanističko, prirodoslovno, tehničko, biotehničko, umjetničko i biomedicinsko područje.

Boduje se pet kategorija

Izdvojeni članak
stipendije

Objavljeni rezultati natječaja za stipendije Sveučilišta u Zagrebu od 10.000 kuna

Na natječaj se mogu prijaviti samo redoviti studenti, no ne i oni koji su ove godine brucoši. Ne mogu se prijaviti niti studenti koji imaju upisano mirovanje, kao ni korisnici neke druge stipendije koja se financira iz javnog izvora. Na natječaju ne mogu sudjelovati izvanredni studenti kao niti oni koji studiraju dulje od propisanog vremena trajanja studija. Za prijavu na natječaj potrebno je bilo ostvariti 45 ili više ECTS-a u prethodnoj akademskoj godini te imati težinski prosjek 4.0 ili viši.

Prijavljeni kandidati na natječaju mogu prikupiti maksimalno 30 bodova. Bodovi se dodjeljuju za volontiranje (5,5 bodova), za članstvo u studentskoj udruzi (6 bodova), za sportski uspjeh (7,5 bodova), za izvrsnost i sveučilišne nagrade (6 bodova), za druge posebne uspjehe, poput objavljenog rada ili demonstrature (5 bodova).

Privremeni rezultati do početka lipnja

Natječaj je otvoren od 7. svibnja 2019. do 20. svibnja 2019. do 12 sati. Za prijavu je potrebno ispuniti dokumentaciju i poslati osobno ili poštom na Pisarnica Sveučilišta u Zagrebu (za Ured Studentskog zbora), Trg Republike Hrvatske 14, Zagreb radnim danom u periodu od 9 do 16 sati. Na kuverti je potrebno naznačiti i ‘za stipendiju za izvrsnost’.

Izdvojeni članak
novac kuna

Ondje nitko ne studira bez stipendije: Analiza otkrila koji grad najviše izdvaja za studente i učenike

Privremeni rezultati natječaja bit će objavljeni u roku od 10 dana od njegova zaključenja, nakon čega počinje teći petodnevni rok za prigovore.

– Sredstva za isplatu stipendija osigurana su temeljem Ugovora o donaciji financija potporama za stipendiju redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2018./2019. sklopljen između Porsche Hrvatska d.o.o. i Sveučilišta u Zagrebu, stoji u tekstu natječaja Studentskog zbora.

Detalje o tome koju dokumentaciju morate podnijeti na natječaju možete doznati u dokumentu u nastavku. *napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [444.39 KB]