Objavljen natječaj za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu za 2019./2020. godinu

Studentski centar u Zagrebu objavio je ovoga utorka natječaj za smještaj u studentskim domovima u akademskoj godini 2019./2020. Prijave na natječaj zaprimaju se do 26. srpnja.

Foto: srednja.hr

Pravo smještaja u studentskom domovima u 2019./2020. godini, stoji u natječaju SC-a Zagreb imaju: redoviti studenti, državljani Republike Hrvatske; redoviti studenti, državljani EU s prijavljenim boravkom u RH; osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti te studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija.

Na natječaj Studentskog centra u Zagrebu studenti se mogu prijaviti od srijede, 3. srpnja do 26. srpnja. Prijave se dostavljaju u SC na adresi Savska cesta 25 u Zagrebu, radnim danom od 8 do 20 sati. U obaveznu dokumentaciju koju je potrebno podnijeti na natječaju spadaju:

Provjerite koja se zanimanja u 2019. dodatno boduju na natječaju za studentski dom
  • web prijava putem linka
  • popunjen, potpisan i ovjeren OBRAZAC „A“
  • popunjen, potpisan i ovjeren OBRAZAC „B“ – brucoši
  •  privola / suglasnost za objavu osobnih podataka
  •  potvrda / uvjerenje o prebivalištu (MUP) ili fotokopija osobne iskaznice RH
  • dokaz o uplati troškova natječajnog postupka (100 kn)
  • tiskanica prijave za studentski dom
  • osobna iskaznica ili X- ica (na uvid)

Ostala dokumentacija koju studenti podnose ovisi o kategoriji u kojoj se studenti prijavljuju na natječaj i odnosi se na dodatne bodove koje pritom mogu ostvariti, a popis tih dokumenata moguće je pronaći u tekstu natječaja pri dnu ovog članka. Na ovom linku je lista deset studija čiji studenti zbog deficitarnosti zanimanja na natječaju SC-a u Zagrebu ostvaruju dodatnih 200 bodova.

Studenti koji se natječu, prijavu s traženom dokumentacijom moraju dostaviti osobno uz obvezno predočenje studentske iskaznice (X-ice). Ovo se ne odnosi na studente koji prvi put upisuju prvu godinu studija (brucoši). Studenti koji će akademske 2019./2020. godine upisati prvi puta prvu godinu studija (brucoši), prijavu s traženom dokumentacijom mogu predati osobno ili poslati poštom preporučeno (uzima se u obzir i pošta poslana na dan 26. srpnja 2019.), poručuju iz SC-a Zagreb.

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 16. kolovoza 2019. godine na web stranici Studentskog centra.

Čitav tekst natječaja možete pročitati u nastavku, a obrasci potrebni za prijavu na natječaj nalaze se ovdje. *napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Više informacija o natječajima za smještaj u studentskim domovima i životu u domovima možete pronaći u našoj rubrici Studentski domovi.

Odgovori