Pretraga

Objavljene nove cijene smještaja u zagrebačkim studentskim domovima

A- A+

Studenti od početka tjedna mogu rezervirati sobe za Savu, dok će svi koji žele na Cvjetno s rezervacijom moći početi tek 23. prosinca. Osim toga, na stranicama Studentskog centra objavljene su i nove cijene smještaja, koje počinju vrijediti od 1. siječnja 2016. godine.

Studentski centar u Zagrebu objavio je nove cijene za sobe u Studentskim domovima. Na Savi će dvokrevetne sobe prve kategorije za studente koštati 650 kuna, za smještaj u 5. i 6. paviljonu treba platiti 350, a za sobe u rekonstruiranim paviljonima 400 kuna mjesečno.

Izdvojeni članak

Menze zagrebačke ili što studenti jedu: Studentski centar spora linija

Sobe u obnovljenom SN ‘Cvjetno naselje’ koštat će 525, a u starom  SN ‘Ante Starčević’ 400 kuna. Poskupila je i Lašćina pa će do sada najjeftiniji osmi, kao i deveti te deseti, koštati 200, dok će se za sobe u trećem, četvrtom, petom i šestom paviljonu plaćati 300 kuna.

Rezervacije za stare sobe na Savi počele su danas (odnosi se na sobe u kojima su studenti boravili prethodne akademske godine) i traju do sutra u 14h, a od srijede počinje rezervacija za ostale.

Zbog novih brojeva na sobama i katovima, studenti će se za smještaj u SN ‘Cvjetno naselje’ moći predbilježiti tek od 23. prosinca. Iz SC-a najavljuju kako će zbog lakšeg snalaženja uskoro objaviti i nove tlocrte Cvjetnog.

Pogledajte ispod i cijene za jednokrevetne sobe ili ga skinite ovdje.