Pretraga

Objavljeni rezultati natječaja za studentski dom u Rijeci

A- A+

Riječki Studentski centar objavio je privremene rezultate natječaja za dodjelu subvencioniranog smještaja redovitim studentima u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2016./2017. Pravo na smještaj ostvarilo je ukupno 1.294 studenta, uključujući i brucoše.

Screenshot: Google Maps

Na natječaj za studentski dom u Rijeci prijavilo se ukupno 1.436 studenata, a njih 1.294 ostvarilo je pravo na smještaj, od kojih je posljednji student s liste imao 1.023 bodova.

Budući da učenički dom u Lovranu također nudi određen broj smještajnih jedinica za studente, studenti koji su se za njega opredijelili i ostvarili pravo na smještaj, moraju se osobno javiti u taj dom. Raspodjela studenata po objektima izvršit će se po objavljivanju konačne rang liste. 

Studenti koji se nalaze ispod crte imaju mogućnost ostvariti pravo na smještaj ukoliko student koji je ostvario pravo na smještaj od istog odustane. O tome će svaki student pojedinačno biti obaviješten od strane Studentskog centra Rijeka.

Protiv ove Odluke student ima pravo na pismeni prigovor Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra Rijeka u roku od osam dana od dana objavljivanja privremene rang liste i to isključivo poštom preporučeno na adresu: 

STUDENTSKI CENTAR RIJEKA
Povjerenstvo za rješavanje prigovora

Ul. R. Matejčić 5, 51000 Rijeka
s naznakom “PRIGOVOR NA REZULTATE NATJEČAJA” 

Nakon što se pregledaju svi prigovori, bit će objavljena i konačna rang-lista i to najkasnije do 25. kolovoza. Ukoliko ste se prijavili na natječaj za studentski dom u Rijeci, jeste li ostvarili pravo na njega provjerite u dokumentu u nastavku.

Listu kandidata s nepotpunom dokumentacijom pogledajte na ovoj poveznici.

Rezultati natječaja 2016 _ studom_ Rijeka by srednja.hr on Scribd