Pretraga

Otvoren natječaj za smještaj u zagrebačke studentske domove

A- A+

Studentski centar u Zagrebu otvorio je natječaj za raspodjelu mjesta u domovima. Uz obvezno predočenje indeksa i iksice za smještaj u domu mogu se prijaviti redoviti studenti od 28. lipnja do 27. srpnja. Prijavu s traženom dokumentacijom moraju dostaviti osobno, dok brucoši prijavu mogu poslati preporučeno poštom. Privremeni rezultati natječaja bit će objavljeni do 16. kolovoza 2016. godine.

foto: Ivan Božić| www.srednja.hr

Pravo na subvencionirani smještaj u studentskom domu u akademskoj godini 2016./2017. imaju redoviti studenti, državljani RH te državljani EU koji su redoviti studenti s prijavljenim boravkom u RH sa statusom stranca na stalnom boravku u Hrvatskoj.

Prijave se podnose na adresu poslovnice za smještaj Studentskog centra u Zagrebu radnim danom od 8 do 20 sati.

Prijavu s traženom dokumentacijom morate dostaviti osobno uz obvezno predočenje indeksa i studentske iskaznice, dok brucoši to mogu napraviti i preporučenom poštom.

Iako je zbog prošlogodišnjih problema oko rokova za žalbu najavljeno kako će se natječaj ove godine otvoriti znatno ranije, to se ipak nije dogodilo pa su i rezultati najavljeni kao i prethodnih godina za sredinu osmog mjeseca, točnije 16. kolovoza 2016. godine. Jeste li dobili mjesto u dobu moći ćete provjeriti u privremenim rezultatima na oglasnoj ploči ili web stranici SC-a.

Konačne rezultate natječaja za prošlu godinu Studentski centar u Zagrebu nije nikada objavio, unatoč odredbama Pravilnika MZOS-a prema kojem su to obavezni zbog transparentnosti natječaja.

Tekst natječaja možete pronaći na dnu članka.

Studentski Centar_natječaj Za Studentske Domove 2016.