Pretraga

Poznati dobitnici stipendije od 9.600 kuna: Objavljeni rezultati ovogodišnjeg natječaja Sveučilišta u Splitu

A- A+

I ove godine Sveučilište u Splitu dodjeljuje stipendije svojim studentima, a natječaj je bio otvoren do 24. siječnja. Dobitnici stipendije u godišnjem iznosu od 9.600 kuna već su poznati.

Foto: Marko Matijević | srednja.hr

Povjerenstvo za dodjelu stipendije Sveučilišta u Splitu donijelo je Odluku o dodjeli stipendija Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2019./2020. Ukupno su se natječajem dodjeljivale 133 stipendije, a za svaku sastavnicu izrađena je posebna rang-lista dobitnika. Lista je dostupna pri dnu teksta, a dobitnici su označeni zelenom bojom.

Izdvojeni članak

Povećane su stipendije za studente koji odlaze na Erasmus: Poznato i kako će Brexit utjecati na razmjenu

– Mole se dobitnici da do 19. veljače 2020. godine osobno dostave IBAN svog žiro računa Uredu za nastavu, Poljička cesta 35, 2. kat. O načinu i terminu potpisivanja ugovora dobitnici će biti naknadno obaviješteni, priopćili su sa Sveučilišta.

Sudionici natječaja koji nisu ostvarili pravo na stipendiju imaju 15 dana za ulaganje žalbe na rezultate natječaja. Žalbe se ulažu osobno (soba protokola br. 300) ili poštom na adresu Poljička cesta 35.

Stipendija Sveučilišta u Splitu iznosi 800 kuna mjesečno i dodjeljuje se za 12 mjeseci akademske godine, od listopada 2019. do rujna 2020., dakle ukupno će studenti na račun dobiti 9.600 kuna.

U nastavku se nalazi lista ovogodišnjih stipendista, dvije su kategorije, a ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [409.44 KB]