Pretraga

Prvo veće sveučilište objavilo rezultate natječaja za stipendije u 2021./22., pogledajte jeste li među dobitnicima

A- A+

Sveučilište u Rijeci među prvim je sveučilištima koja su objavila natječaj za studentske stipendije za izvrsnost, a rezultati tog natječaja već su poznati. Prema privremenoj rang-listi, pravo na stipendiju ostvarila su 102 studenta.

Foto: Srednja.hr

Sveučilište u Rijeci raspisalo je početkom listopada natječaj za stipendiju za izvrsnost u 2021./2022. Stipendija se dodjeljuje za deset mjeseci akademske godine, a mjesečni iznos stipendije je 800 kuna. Rezultati natječaja već su objavljeni, s time da se na listi nalaza 102 dobitnika, a posljednji na listi ima 15 bodova.

Ova stipendija dodjeljuje se temeljem kriterija uspješnosti ostvarenih u okviru obveznih nastavnih aktivnosti te posebnih postignuća/aktivnosti ostvarenih izvan obveznih nastavnih aktivnosti u prošloj akademskoj godini.

Studenti koji su na privremenoj rang-listi ostvarili pravo na stipendiju za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci te su u međuvremenu ostvarili pravo i na drugu stipendiju, ili iz drugog razloga žele odustati od stipendije, o tome trebaju obavijestiti Centar za studije i cjeloživotno obrazovanje na e-adresu: [email protected] do ponedjeljka, 6. prosinca.

Izdvojeni članak
studenti

Desetero studenata koji upišu novi, jedinstveni studij u Hrvatskoj dobivaju stipendiju od 6.000 eura

U tijeku je i žalbeni rok na rezultate natječaja.

– Kandidati mogu u roku od osam dana od objave privremene rang-liste na mrežnim stranicama Sveučilišta, elektroničkim putem uputiti pisani prigovor Evaluacijskom odboru na adresu: [email protected] do uključivo 6. prosinca 2021. godine. U obzir će se uzimati samo vlastoručno potpisani prigovori dostavljeni do utvrđenog roka. Odluka Evaluacijskog odbora u odgovoru na prigovor je konačna. Konačnu rang-listu dobitnika stipendija za izvrsnost donosi Senat. Odluka Senata bit će objavljena na mrežnim stranicama Sveučilišta krajem prosinca, piše uz rang-listu dobitnika.

Listu dobitnika možete vidjeti u dokumentu u nastavku, a ako vam nije vidljiva, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [869.56 KB]