Pretraga

Riječko Sveučilište svojim studentima omogućilo besplatni tečaj za polaganje TOEFL testa

A- A+

Sveučilište u Rijeci u suradnji s Institutom za razvoj obrazovanja za svoje studente organizra besplatni tečaj za polaganje TOEFL testa, odnosno testa za evaluaciju znanja engleskog jezika osoba kojima engleski nije materinji jezik, a potreban je za upis na većinu međunarodnih programa razmjene studenata. 

Predavanja će se voditi online putem, a tečajeve će voditi profesorica s Instituta za razvoj obrazovanja koja ima dugogodišnje iskustvo u pripremama za TOEFL (Test Of English Foreign Language). Prednost ovog tečaja je što će svi zainteresirani studenti u sat i pol dvaput tjedno biti u izravnom kontaktu s profesoricom i tako se što bolje pripremati za ispit engleskog jezika traženog za studiranje u inozemstvu.

Kroz tečaj koji počinje 15. studenog i traje sve do 1. prosinca prijavljeni studenti moći će saznati sve informacije koje su željeli, a nisu imali prilike gdje saznati. Kroz sveobuhvatni online tečaj studenti koji će polagati TOEFL ispit moći će saznati između ostalog i koja je namjena TOEFL testa,  od čega se sastoji, kako i gdje se prijaviti, gdje se polaže test, itd.

Besplatni tečaj održavat će se utorkom i četvrtkom od 19:30 do 21:00 sat. a svi zainteresirani studenti se mogu prijaviti ovdje.