Pretraga

Što se to događa na Ekonomiji? Više od 1.000 studenata stalo pred kamere

A- A+

Bend Pravila igre u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu stvorio je himnu za 100 godina postojanja fakulteta. Snimili su i video spot u kojem je sudjelovalo više od 1.000 studenata.

Foto: PR

Ususret 100. obljetnici fakulteta, bend Pravila igre napravio je himnu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Tamo su posljednjih dana snimali novi spot u suradnji sa studentima i djelatnicima EFZG-a.

Riječ je o pop pjesmi naziva „Samo zbog nje“ koja će u sklopu 100. obljetnice EFZG-a postati
važan dio povijesti ovog fakulteta, a pjesma je autorsko djelo Sonje i Mire Buljana, dok je aranžman pripao upravo bendu.

Spot će se premijerno predstaviti sredinom studenog ove godine, a bend je na svojem Facebooku objavio i video u kojem je vidljivo kako je protekao dan snimanja spota.

Ideja projekta začeta je ovog proljeća, kada su dečki iz Pravila igre nastupili na Danima
otvorenih vrata Fakulteta pred budućim polaznicima. Ekonomiju u Zagrebu završila su dva od četiri člana benda, pa su inspirirani vlastitim studentskim uspomenama, osmislili originalni poklon svojem bivšem faksu, stoji u priopćenju s EFZG-a.

Izdvojeni članak

EFZG uvršten među najbolje svjetske studije poslovne ekonomije: Pogledajte što to znači za studente

– Lijepe uspomene i ljubav prema fakultetu bile su ključan okidač za ovu suradnju. Naš nastup u sklopu Dana otvorenih vrata te proaktivna uprava zaslužni su što smo u svega par mjeseci stvorili nešto što još nitko nikada nije u Hrvatskoj. Jedva čekamo da pjesma zapolovi hrvatskim eterom te da ovaj spot ugleda svijetlo dana, rekao je Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda te bivši student
fakulteta.

U otprilike dva dana snimanja, bend je na istoj lokaciji okupio ranije spomenute sudionike i pred kamerama predstavio zanimljivu ljubavnu priču dvoje studenata, kroz kadrove ljepote studentskih dana, obilje zabave i osmijeha studenata te u konačnici, koncertni nastup pred EFZG om.

U projekt je uključeno više od 1.000 studenata te djelatnika Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Što se to događa na Ekonomiji? Više od 1.000 studenata stalo pred kamere
Share via
Copy link
Powered by Social Snap