Pretraga

Što se to događa na Ekonomiji? Više od 1.000 studenata stalo pred kamere

A- A+

Bend Pravila igre u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu stvorio je himnu za 100 godina postojanja fakulteta. Snimili su i video spot u kojem je sudjelovalo više od 1.000 studenata.

Foto: PR

Ususret 100. obljetnici fakulteta, bend Pravila igre napravio je himnu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Tamo su posljednjih dana snimali novi spot u suradnji sa studentima i djelatnicima EFZG-a.

Riječ je o pop pjesmi naziva „Samo zbog nje“ koja će u sklopu 100. obljetnice EFZG-a postati
važan dio povijesti ovog fakulteta, a pjesma je autorsko djelo Sonje i Mire Buljana, dok je aranžman pripao upravo bendu.

Spot će se premijerno predstaviti sredinom studenog ove godine, a bend je na svojem Facebooku objavio i video u kojem je vidljivo kako je protekao dan snimanja spota.

https://www.facebook.com/pravilaigreofficial/videos/538014040281798/?__xts__[0]=68.ARCJQ8TxutbafUTxlZYbG0rXfb7_alecvArVjOVucatNWh0FgmsrYcvE4wS_Ml208KOCN5p1fV4w48kHYTn5V4yiF8I3UEkBQRX-OGExUYtKAO1Yq1YVjvOASjUqVDfcbIR37VuBf25eYo8xm_X16ANP7HPSOoTDOTriEzlZzp7XKJOe6iPBxWR9NHSvry_1WXMiZpskLNo4QRUC5yuvXIP4W-82kVigurWwo_pXLSp93IDT-on5VcIHWAaxAv0Y6Vq33E1Zj6zJH2cAnmVzs4rCam-oNb0r6kJ7POv8SrrK3Ek6TLMpES_uUpQpmCOfabQihGu6RxcNZQUnE3bV7aGTPI07h2PacSkdgw&__tn__=-R

Ideja projekta začeta je ovog proljeća, kada su dečki iz Pravila igre nastupili na Danima
otvorenih vrata Fakulteta pred budućim polaznicima. Ekonomiju u Zagrebu završila su dva od četiri člana benda, pa su inspirirani vlastitim studentskim uspomenama, osmislili originalni poklon svojem bivšem faksu, stoji u priopćenju s EFZG-a.

Izdvojeni članak

EFZG uvršten među najbolje svjetske studije poslovne ekonomije: Pogledajte što to znači za studente

– Lijepe uspomene i ljubav prema fakultetu bile su ključan okidač za ovu suradnju. Naš nastup u sklopu Dana otvorenih vrata te proaktivna uprava zaslužni su što smo u svega par mjeseci stvorili nešto što još nitko nikada nije u Hrvatskoj. Jedva čekamo da pjesma zapolovi hrvatskim eterom te da ovaj spot ugleda svijetlo dana, rekao je Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda te bivši student
fakulteta.

U otprilike dva dana snimanja, bend je na istoj lokaciji okupio ranije spomenute sudionike i pred kamerama predstavio zanimljivu ljubavnu priču dvoje studenata, kroz kadrove ljepote studentskih dana, obilje zabave i osmijeha studenata te u konačnici, koncertni nastup pred EFZG om.

U projekt je uključeno više od 1.000 studenata te djelatnika Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR