Pretraga

Studentski zbor u Zagrebu raspisao natječaj za sufinanciranje programa: Evo kako se i do kada možete prijaviti

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za sufinanciranje studentskih programa za ovu akademsku godinu. Zagrebački studenti svoje programe mogu prijaviti u pet kategorija, putem posebne aplikacije i to do 4. travnja.

Foto: Marko Matijević|srednja.hr

Ako imate dobru ideju koju želite pretvoriti u studentski program, sigurno će vas zanimati kako je Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao natječaj kojim bi se moga sufinancirati realizacija te ideje. Studenti programe mogu prijaviti u pet kategorija:

Izdvojeni članak
stipendije

Split i Varaždin objavili natječaje za financiranje projekata i programa, pogledajte kako se prijaviti

  • Kulturna zbivanja
  • Međunarodna suradnja (Organizacija međunarodnih studentskih skupova i susreta te studentska mobilnost)
  • Studentski mediji
  • Stručni i znanstveni programi
  • Športske aktivnosti (Organizacija, sudjelovanje i posjet športskih događaja)

Kako su priopćili iz Zbora putem svoje Facebook stranice, pravo sudjelovanja u Natječaju imaju s​vi studenti Sveučilišta u Zagrebu, kako redovni tako i izvanredni, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu.

Na ovaj natječaj prijave se šalju putem online aplikacije, u koju se ulazi putem AAI identiteta te je moguće prijaviti više programa. Rok za predaju programa je 4. travnja 2018. godine do 11:59 sati.

– Svi prijavitelji programa u 2017. godini dužni su učitati u aplikaciju izvještaj za projekt realiziran u 2017. godini. Potrebno je kliknuti na Pregled projekata iz prethodnih godina / Moji programi /Operacija – (ikona) Prateći dokumenti o prihodima i rashodima / Kliknuti na točku broj 6. Izvještaj / Ažuriranje dokumenta (ikona). Molimo sve studente da prije početka prijave programa detaljno pročitaju Upute za korištenje aplikacije studentski programi. Sve upite oko provedbe i realizacije Natječaja možete poslati na [email protected]​, poručuju iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Napomenimo ovom prilikom kako su natječaji za studentske programe raspisani i u Splitu i Varaždinu, o čemu više možete pročitati na ovoj poveznici.