Pretraga

Sveučilište objavilo imena studenata koji su osvojili rektorovu nagradu: Dobivaju od 50 do 150 eura

A- A+

Sveučilište u Splitu objavilo je popis dobitnika ovogodišnje rektorove nagrade. Na popisu se nalazi 40 studenata i studentica, a svi će dobiti i novčanu nagradu od 50 do 150 eura. Svečana dodjela rektorovih nagrada bit će održana 13. lipnja u 12 sati na Medicinskom fakultetu.

studentica s kapicom za diplomu okrneuta leđima u pozadini ostali diplomirnai studenti

Foto: Unsplash

Rektorovu nagradu za izvrsnost, rektorovu nagradu za posebna postignuća i rektorovu nagradu za znanstveni ili umjetnički rad dobilo je 40 studenata i studentica Sveučilišta u Splitu. Objavljen je i popis imena dobitnika, a svi će dobiti i novčanu nagradu u iznosu od 50 do 150 eura, ovisno o tome kako je definirano Pravilnikom o rektorovoj nagradi Sveučilišta u Splitu.

Rektorova nagrada otišla je u ruke studenata različitih fakulteta, od Ekonomskog i Pravnog pa do Medicinskog i Prirodoslovno-matematičkog. Jedan od dobitnika nagrade je i predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, Jerko Šarić.

Izdvojeni članak

Foto: Rektorove nagrade ove godine uručene u privremenim prostorijama Sveučilišta

– Pokazao je iznimno zalaganje, predanost i inicijativu u vođenju i unaprjeđenju studentskog života na Sveučilištu u Splitu, stoji u obrazloženju.

Studenti i studentice moraju se Sveučilištu javiti do 10. lipnja, a svečana dodjela održat će se u četvrtak, 13. lipnja u 12 sati i to u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta. Imena dobitnika kao i detalje oko rektorove nagrade možete pogledati u dokumentu ispod.

Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab