Pretraga

U studentskim domovima sutra će biti ‘vatreno’: ‘Kobasice i kuhano vino na račun kuće’

A- A+

Gotovo sve oči u petak iza 16 sati bit će uprte u male ekrane – Hrvatska će odigrati četvrtfinalnu utakmicu protiv Brazila na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. U slučaju pobjede plasira se u polufinale natjecanja, a poraz će značiti povratak reprezentacije kući. Utakmica će se pratiti i u studentskim domovima u Zagrebu gdje će studenti dobiti i kobasice i kuhano vino.

Ogled Hrvatske i Maroka pratili su i studenti u domu na Savi|foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Užarena atmosfera u petak iza 16 sati zavladat će mnogim gradskim trgovima, domovima, kafićima, ali i školama te studentskim domovima. Tada počinje novi ogled hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Vatreni će se susresti s reprezentacijom Brazila, a pobjednik odlazi u iduću, polufinalnu fazu natjecanja. Gledanje utakmice organizirano je i u studentskim domovima u Zagrebu. Tako će se na Lašćini utakmica gledati u menzi.

– Gledamo zajedno u vašem omiljenom restoranu (Lašćina) uz kobasice i vino na račun kuće, stoji u poruci na vratima doma.

Izdvojeni članak

[FOTO] Utakmica se ipak gledala u školama, navijačka atmosfera zavladala i studentskim domovima

Navijački korner organiziran je i u dvorani ‘Pauk’ u Studentskom domu Stjepan Radić.

– Vjerne i vatrene studentice i studente, navijače Hrvatske nogometne reprezentacije, za utakmicu protiv Brazila SCZG časti kuhanim vinom i kobasicama u pecivu, poručili su iz SC-a uz dodatak da program počinje u 15 sati.

I domski odbor u domu Cvjetno naselje u suradnji s SC-om organizira zajedničko gledanje sutrašnje utakmice u družioni.

– Pridružite nam se u što većem broju da zajedno bodrimo naše Vatrene! Grickalice su osigurane, a biti će i još nekih kulinarskih iznenađenja, poručuju s Cvjetnog.

Podsjetimo i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs poslao je poruku učenicima uoči ove utakmice, a što je rekao pročitajte ovdje.