Pretraga

U Varaždinu već otvoren natječaj za studentski dom: Možete i virtualno prošetati kampusom

A- A+

Studentski centar u Varaždinu među prvima je koji su otvorili natječaj za studentske domove. Tamošnji studenti natječu se za 811 mjesta u domovima tog SC-a, te za subvencije kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru. Ono što je dodatna zanimljivost jest da studenti koji nisu živjeli u domu mogu obaviti i virtualnu šetnju kampusom te se tako upoznati s onime što ih očekuje.

studentski dom varaždin

Studentski dom Varaždin| foto: SC Varaždin

Studentski centar u Varaždinu ovih je dana otvorio natječaj za smještaj u studentskom domu. Kako stoji u tekstu natječaja, na njega se mogu prijaviti redoviti studenti (državljani Republike Hrvatske, državljani zemlje članice Europske Unije s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH i osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti) visokih učilišta koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru te kandidati koji upisuju redoviti studij u navedenim gradovima u jesenskom roku.

U domovima 811 mjesta

Prijavitelji ne smiju imati zasnovan radni odnos niti obavljati samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva. Također, u natječaju ne mogu sudjelovati izvanredni studenti kao niti oni kojima je prebivalište u mjestu studiranja.

– Studenti se mogu natjecati isključivo za smještaj u domove koji se nalaze u mjestu u kojem studiraju. Izuzetak su studenti Učiteljskog fakulteta u Zagrebu – Odsjek Čakovec, koji se mogu prijaviti na natječaj za smještaj u studentske domove Studentskog centra Varaždin, stoji u obavijesti SC-a Varaždin.

Ove godine je 811 mjesta u studentskim domovima Studentskog centra Varaždin, a natječajem se dodjeljuje i 37 subvencija za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, 25 subvencija za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Koprivnici, osam subvencija za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Križevcima te 15 subvencija za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Bjelovaru.

Virtualna šetnja kampusom

Ono što će biti posebno zanimljivo brucošima jest da je SC Varaždin u suradnji s Godar professional photography iz Varaždina napravio virtualnu šetnju kampusom SC Varaždin. Kako izgleda studentski životu na varaždinskom kampusu možete pogledati u videu ispod.

https://www.facebook.com/1949963995334127/videos/591606805626929

Rok je 26. srpnja

– Prijave na natječaj s dokumentacijom dostavljaju se isključivo poštom. Rok za prijavu na natječaj je 26. srpnja 2022. godine. Uvjet je da je prijava na natječaj s propisanom dokumentacijom upućena poštom preporučeno ili predana ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga. Dan predaje pošti, odnosno ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga, smatra se danom predaje Studentskom centru Varaždin. Preporučamo studentima da ne čekaju zadnji dan za slanje prijave već da prijavu pošalju čim prikupe potrebnu dokumentaciju kako bi u natječajnom roku mogli provjeriti je li prijava stigla, poručuju iz SC-a u Varaždinu.

A koju je sve dokumentaciju potrebno poslati u prijavi možete vidjeti u tekstu natječaja ispod. Sve dokumente u zipanoj mapi, osim obrasca A i izjave o članovima obitelji možete preuzeti ovdje

– Molimo vas da pažljivo pročitate i proučite svu preuzetu dokumentaciju (pravilnike, obrasce, pojašnjenja, odgovore na najčešća pitanja). Nakon toga obvezno kliknite na link za popunjavanje ‘Obrasca A’ i popunite web formu, poručuju iz SC-a Varaždin

Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 10. kolovoza na oglasnoj ploči Studentskog centra te webu Studentskog centra u Varaždinu. Temeljni, obrazac A prijave studenti mogu popuniti na ovoj adresi ili ovdje ako nemaju AAI korisnički račun te se on zajedno s ostalom dokumentacijom šalje isključivo poštom, preporučeno, na adresu:

Sveučilište u Zagrebu
Studentski centar Varaždin
(natječaj za smještaj)
Julija Merlića 9
42000 Varaždin

U nastavku se nalazi tekst natječaja, a ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [356.08 KB]