Pretraga

Upravljanje u kriznim uvjetima i Krizni menadžment – atraktivni studiji u ovo vrijeme kriza

A- A+

Život u 2020. godini, ako ništa, naučio nas je jednoj stvari – ponašanje u vrijeme krize je drugačije nego u ‘normalna’ vremena. Stoga ne čudi kako sve atraktivniji studiji postaju upravo oni usmjereni na krizna vremena. U Hrvatskoj je moguće i upisati jedan takav studij, i to na Veleučilištu Velika Gorica!

Promocija diplomanata VVG | foto: VVG

Izazovi s kojima se susrećemo, od potresa do pandemije virusa korona sve jače potvrđuju da je krizni menadžment jedan od najaktualnijih studijskih programa za kojim potrebe sve više rastu. Kako prepoznati krizu, kako se s krizom nositi te kako upravljati svakom kriznom situacijom možete naučiti na Veleučilištu Velika Gorica i primijeniti znanje u poslu i životu.

VVG ima i ostale zanimljive studijske programe. Motorna vozila, modernizirani je i atraktivni preddiplomski stručni studij. Zanimanje inženjera motornih vozila čini skup poslova koji su svojim sadržajem tehnološki srodni i povezani i koji će društvu biti potrebni u budućnosti za stvaranje nove vrijednosti.

Još jedan modernizirani studij na VVG-u je specijalistički studij Logistički menadžment za koji postoji veliki interes izvanrednih studenata koji rade na poslovima logistike u javnom i privatnom sektoru.

Veleučilište ima i druge preddiplomske studijske programe – Održavanja računalnih sustavaOdržavanje zrakoplova, Očna optika, kao i specijalistički studij Informacijski sustavi.

Upiši se i stekni diplomu Kriznog menadžera | foto: VVG

Rujanski rokovi za upis na preddiplomski studij

Prijave: 1. – 21. 9. 2020.

Upisi: 24. – 26. 9. 2020.

Rujanski rokovi za upis na diplomski studij

Prijave: 1.- 30. 9. 2020.

Upisi: 3. – 7. 10 2020.

Više o studijima možete pronaći ovdje.