Pretraga

Zagrebački faks pokreće akademiju za influencere: Uči od najboljih iz industrije koja neprestano raste

A- A+

Što je zajedničko Elli Dvornik, Andreji Trgovčević, Marijani Batinić i Neveni Rendeli Vejzović? Osim toga što dominiraju svim mnogim društvenim mrežama, ovi ljudi znaju „tajne“ vještine digitalnog marketinga i influencer industrije. Iako su svestrani, imaju brojne talente i hobije, društvene mreže imaju u malom prstu i jedni su od najrelevantnijih influencera u Hrvatskoj. Dobra je vijest da na Bernays Influencer Academy imaš priliku iz prve ruke saznati sve o njihovim uspjesima u digitalnom svijetu i stvoriti sve predispozicije za uspješnog content kreatora.

influencere academy

Instagram i TikTok mogu postati tvoje radno mjesto – donosimo sve o Influencer Academy programu kojeg pokreće Bernays | Foto: Bernays

Reels, TikTok, Instagram live, DM, reach, engagement – sigurno su ti ovi pojmovi i više nego poznati, a znaš li da društvene mreže na kojima su oni svakodnevna pojava, žargon i ujedno ključna pravila, danas imaju potencijal o kojem njihovi osnivači prije nekoliko godina nisu mogli ni sanjati. Osim što su izvrsne kada želiš ostati povezan s prijateljima i istomišljenicima, kupovati, čitati, dijeliti iskustva i sadržaje, one imaju moć pokrenuti, promijeniti, stvarati i utjecati na cijele skupine ljudi, što ih čini odličnim alatom modernog marketinga. To pokazuju i brojna istraživanja koja naglašavaju da je utjecaj društvenih mreža na našu svakodnevicu itekako značajan, a o njihovoj popularnosti i relevantnosti više gotovo da i nije potrebno govoriti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Bernays Influencer Academy prepoznaje sve ove prednosti modernih tehnologija i društvenih mreža te kroz predavanja iz područja influencinga, digitalne komunikacije i marketinga na društvenim mrežama, stvara novu generaciju stručnjaka za rad u jednoj od najkreativnijih industrija današnjice – influencer marketingu. Ovaj je program idealan za genZ-jevce koji svakodnevno koriste društvene mreže, žele unaprijediti svoje poslovanje kao micro-influenceri ili kreatori sadržaja te upoznati sve prednosti ove industrije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincicrogoznica_doda)

Doris Pinčić se nakon završenog studija komunikacija na Bernaysu pridružila ekipi predavača na Influencer Academy u okviru koje će govoriti o upravljanju digitalnim projektima, u društvu Mateja Lončarića, direktora JoomBoosa i inovacijskih projekata 24sata.

Učiti možeš od najboljih u industriji

Kristijan Iličić i njegova zaručnica Andrea Trgovčević putuju svijetom i na svim društvenim mrežama s egzotičnih, udaljenih destinacija, objavljuju postove od kojih zastaje dah. Kristijan i Andreja svoju su želju za istraživanjem svijeta dobro iskoristili za izgradnju vlastitog imidža pustolovaca i avanturista, a društvene su im mreže pomogle u pozicioniranju njihovih ostalih projekata poput otvaranja vlastite turističke agencije – Nomadik Travel te pokretanja modnog brenda – TWNTY-TWNTY.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BERNAYS (@bernays_uc)

Sada imaš priliku direktno od njih čuti kako im je to samo pošlo za rukom, ali i ono još važnije, kako ti možeš napraviti istu stvar. Koje god područje da te zanima, Bernays je okupio dovoljno poznatih lica brzorastuće industrije influencer marketinga da pokriju sve tvoje afinitete i nauče te kako kreirati atraktivan sadržaj za digitalne platforme s dodanom vrijednosti, baš poput Kristijana i Andreje.

#AcademyForYou

Njih će dvoje, uz još gotovo 20 stručnjaka i influencera, na Bernays Influencer Academy podijeliti svoja znanja s tobom i pokazati ti da se djelovati u ovoj industriji itekako isplati. Nakon odslušanih devet pomno koncipiranih modula steći ćeš profesionalne kompetencije i vještine koje su ti potrebne s obje strane kamere, od toga kako osmisliti, predstaviti i prodati projekt pa sve do toga kako ostati profesionalac u brzo rastućoj industriji utjecaja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BERNAYS (@bernays_uc)

Nastava se izvodi kroz 72 sata tijekom tri mjeseca na Edward Bernays University Collegeu, a dobra je stvar i to što su termini predavanja prilagođeni zaposlenim osobama i održavaju se izvan radnog vremena u večernjim terminima. Više informacija o inovativnom pristupu marketingu na Bernays Influencer Academy pronađi ovdje, a prijaviti se za sudjelovanje možeš na poveznici.