Pretraga

Zagrebački SC osvanuo je na TikToku: Pogledajte kakve videozapise objavljuju

A- A+

Nakon splitskog studentskog centra i zagrebački je otvorio svoj profil na TikToku. Za sada su objavili četiri videozapisa. U prvom od njih prisjećaju se Radićevih dana, a u ostalima pokazuju zgradu Studentskog centra u Zagrebu, slastice u studentskom domu Cvjetno naselje te kako online platiti stanarinu doma. Videozapisi trenutno prikupljaju oko 700 pregleda.

sc zagreb tiktok

SC Zagreb pokrenuo TikTok | foto: TikTok, srednja.hr

Studentski centar (SC) u Zagrebu izradio je svoj TikTok profil. Tako su nakon splitskog drugi SC koji objavljuje na toj društvenoj mreži. Prvi videozapis koji su objavili je prisjećanje na Radićeve dane koji su bili u svibnju u studentskom domu Stjepan Radić. U sljedećem videozapisu pokazuju zgradu student servisa, odnosno samog Studentskog centra u Zagrebu u Savskoj 25. Treći videozapis pokazuje jesen u slastičarnici studentskog doma Cvjetno naselje, u kojoj se odnedavno može naručiti i torta.

@sczagreb #sczagreb #sveucilisteuzagrebu #studentservis ♬ original sound – sczagreb

Posljednji videozapis koji su objavili pokazuje kako online platiti stanarinu studentskog doma. Zagrebački SC nedavno se više aktivirao i na Facebooku te Instagramu. Osvježili su i svoju web stranicu, a zašto su se za to odlučili doznajte ovdje. Od ove akademske godine zagrebački SC je i automatski produljio članstva studentima u student servisu.

Podsjetimo, zagrebački SC je drugi SC koji je otvorio profil na TikToku. Prvi je to napravio SC u Splitu i to u srpnju. Njihovi videozapisi prikupljaju desetke tisuće pregleda, a nedavno su snimali atmosferu i na splitskoj brucošijadi. Videozapise za njihov TikTok povremeno snima i TikToker te student Hrvoje Dadić.