Pretraga

Ovaj studentski centar otvorio je svoj TikTok: U glavnoj ulozi poznati student, ima i savjete za studente

A- A+

Studentski centar u Splitu otvorio je svoj TikTok profil sredinom lipnja. Prvi je to studentski centar koji se pojavio na TikToku. Do sada su objavili nekoliko videa u kojima se pojavljuje TikToker i student Hrvoje Dadić koji prikazuje prosječne dane studenata.

tiktok studentski centar split

Novi TikTok Studentskog centra u Splitu | screenshot: TikTok Studentski centar Split

Studentski centar (SC) u Splitu nedavno je otvorio svoj TikTok profil. Prvi je to studentski centar na toj društvenoj mreži. U svom prvom videu splitski SC najavljuje puno zabavnog i zanimljivog sadržaja. Nakon toga njihovi TikTokovi prikazuju prosječni dan studenta splitskog fakulteta, a u glavnoj ulozi je student Hrvoje Dadić koji na svom TikToku redovito objavljuje zabavni sadržaj na kojima prikuplja tisuće pregleda.

@studentski_centar_split Prosječan dan splitskog studenta🤓😁 #scst #studentslife #dayinlifevlog #studentskizivot #split #universityofsplit ♬ original sound – Studentski centar Split

U njemu prikazuje svoje ustajanje, jutarnju rutinu i kako studentskom linijom odlazi od studentskog doma do Kampusa. Pokazuje i ručak u menzi, teretanu u studentskom domu te jedan studentski party, također u studentskom domu. SC u Splitu objavio je i dva memea, ali i savjete za učenje tijekom ispitnih rokova. TikTok profil SC-a u Splitu možete pronaći ovdje, a svakako ne zaboravite zapratiti i profil srednja_hr na TikToku gdje objavljujemo razne edukativne i zabavne sadržaje.

Na društvenim mrežama nedavno se više aktivirao i SC- u Zagrebu. Iako nemaju TikTok, osvježili su svoju web stranicu te obavijesti redovito objavljuju na Facebooku i Instagramu. Više o tome možete pronaći ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap