Pretraga

Zbog dlaka u musaki na Cvjetnom, upravitelj SC-a naredio izvanredni inspekcijski nadzor te menze

A- A+

Prošloga tjedna jedna je studentica u studentskom restoranu ‘Cvjetno naselje’ doživjela šok, ugledavši u musaki najprije na jednu, a kada ju je krenula micati, čitav splet dlaka. Ovaj slučaj povlači sa sobom pitanje higijenskog stanja restorana, a sam upravitelj SC-a naložio je izvanredni nadzor menze i pregled službi Sanitarne inspekcije.

Foto: Srednja.hr; Facebook

– To je bilo sinoć u menzi na Cvjetnom. Musaka je bila u pitanju pa nisam odmah mogla vidjeti dlake jer su bile unutra negdje. I tako dok sam jela vidjela sam prvo jednu dlaku i mislim se ‘ajde maknut ću je, nema veze’. I onda kad sam ju krenula micati izvukla sam čitav splet dlačurina i došlo mi je slabo, doslovno, tako nam je situaciju prošloga tjedna opisala studentica koju je zapala nesretna porcija.

Izdvojeni članak

[FOTO] Gnjusna musaka u menzi na Cvjetnom: ‘Izvukla sam čitav splet dlačurina i došlo mi je slabo’

Iako su se slične situacije, ali s kukcima i crvićima uglavnom u salatama događale i prije, ovoga puta sanacijski upravitelj zagrebačkog Studentskog centra odlučio samoinicijativno reagirati.

– Temeljem objave članka od 17. studenog 2017. godine pod naslovom Gnjusna musaka u menzi na Cvjetnom: ‘Izvukla sam čitav splet dlačurina i došlo mi je slabo’, molim Vas obavijestite studenticu da se javi u Ured sanacijskog upravitelja Studentskog centra u Zagrebu zbog dodatnih informacija i pokretanja procedure kontrole kvalitete usluga u restoranu Studentskog centra u Zagrebu. Ured sanacijskog upravitelja naložio je izvanredni nadzor i pregled službi Sanitarne inspekcije Studentskog centra Zagreb, piše nam sanacijski upravitelj Mirko Bošnjak.

Studenticu smo obavijestili, a ostaje nada da se nakon intervencije inspekcije ovakve neugodnosti više neće ponavljati.