Pretraga

[FOTO] Gnjusna musaka u menzi na Cvjetnom: ‘Izvukla sam čitav splet dlačurina i došlo mi je slabo’

A- A+

Kukci, crvići i ostale mini-živine nisu rijetkost u salatama koje poslužuju studentski restorani. Studenti se njima više pretjerano ni ne zamaraju i odmahnu rukom smatrajući kako je to dobar znak da povrće nije kemijski tretirano. No, upitna higijena u studentskom restoranu ‘Cvjetnog naselja’ ovoga je puta premašila svaku mjeru. Ondje je, naime, jednu studenticu među porcijom musake dočekao splet dlaka.

Fotografija musake iz SN ‘Cvjetno’; preuzeto uz dopuštenje autorice iz Facebook grupe ‘ekipa s Cvjetnog’

– To je bilo sinoć u menzi na Cvjetnom. Musaka je bila u pitanju pa nisam odmah mogla vidjeti dlake jer su bile unutra negdje. I tako dok sam jela vidjela sam prvo jednu dlaku i mislim se ‘ajde maknut ću je, nema veze’. I onda kad sam ju krenula micati izvukla sam čitav splet dlačurina i došlo mi je slabo, doslovno, kaže nam studentica koju je zapala ta nesretna porcija.

Iako njoj nakon večere nikako nije bilo do šale, baš kao i situacije u kojima studenti pronalaze kukce i crviće, i ova je okrenuta na zezanciju.

– Mislim da su tete predoslovno shvatile studente koji su se žalili da su lazanje i musaka prazne, našalio se jedan student uz objavu na domskoj grupi, dok je druga studentica komentirala kako je ipak riječ o vlaknima.