Pretraga

VIDEO: Predstavljanje projekta Ideja godine

A- A+

Projekt ‘Ideja godine – novim tehnologijama do poslovnog uspjeha’ predstavljen je ove srijede učenicima I. gimnazije u Zagrebu. Potraga za najboljom srednjoškolskom idejom popraćenom poslovnim planom traje do 19. siječnja 2014., a deset najboljih svoje će ideje predstaviti poduzetnicima i partnerima 14. veljače.

Portal Srednja.hr i partneri Visoka škola za financije i pravo Effectus te Visoko učilitše Algebra ponovno su u potrazi za najboljom srednjoškolskom idejom popraćenom poslovnim planom. Projekt ‘Ideja godine – novim tehnologijama do poslovnog uspjeha’ predstavljen je u srijedu u zagrebačkoj I. gimnaziji, a dani su i rokovi za prijavu projekata.

Izdvojeni članak

Ideja godine: Srednja.hr ponovno u potrazi za najboljim srednjoškolskim projektom

Timovi do tri osobe, uz srednjoškolskog profesora kao mentora

U sklopu projekta koji je prošle godine pokazao veliki uspjeh traži se ponovno najbolja ideja, popraćena poslovnim planom, koju će osmisliti učenici i učenice srednjih škola. Bitno je naglasiti da svaka od prijavljenih ideja treba predvidjeti i tehnološku komponentu poslovnog plana. Svoje ideje timovi koji mogu imati najviše tri člana i mentora (srednjoškolskog profesora) trebaju prijaviti do 15. prosinca ove godine kada će žiri revidirati pristigle radove te ih recenzirati kako bi ih vratili timovima na doradu prije konačnog završetka prijava 19. siječnja. D

Prijavite se na newsletter

Deset najboljih timova imat će priliku svoje projekte predstaviti pred partnerima ‘Ideje godine’ i poduzetnicima, a pobjednici će dobiti putovanje koje je zasad iznenađenje. Prijave se šalju na mail [email protected], a na isti mail se možete prijaviti na newsletter kako ne bi propustili nove informacije o Ideji godine.

  • 16.listopada. 2013. – Otvaranje natječaja
  • 20. listopada do 30. listopada 2013. – Obilazak zagrebačkih škola
  • 15. prosinca 2013. – Završetak prvih prijava
  • 16. prosinca 2013. do 8. siječnja 2014.  – Recenzija projekata
  • 19. siječnja – Konačni rok za predaju projekata
  • 14. veljače 2014. – Finalni događaj za deset najboljih projekata