Pretraga

Kako se pripremiti za odlazak na Erasmus? Naša influencerica podijelila savjete

A- A+

Ako se pripremate za odlazak na Erasmus ili vam je to na studentskoj bucket listi, sigurno imate puno pitanja u glavi. Pa, iako je to mnogima highlight studentskog života, dobro je pripremiti se unaprijed. Naša influencerica Lorena Farkač je nedavno podijelila svoje praktične savjete za što bolje Erasmus iskustvo.

Lorena Farkač savjeti prije odlaska na Erasmus

Foto: Lorena Farkač, srednja.hr

Pronašli ste zemlju i faks na koji želite ići, skupili ste hrpetinu papira, prijavili se za odlazak na Erasmus, dobili ste razmjenu – i, što sada? Naravno, informirate se na internetu, ali najbolji savjeti su uvijek iz prve ruke.

Lorena Farkač je prošla sve to! Odradila je svoj Erasmus i provela pet mjeseci u Francuskoj, dijelila dogodovštine sa svojih 167 tisuća TikTok pratitelja, a sada je odlučila sažeti najbolje savjete koje ima u jednom videu. Podijelila je s nama savjete vezane za smještaj, društvo na Erasmusu, novce, ali i suhomesnate proizvode.

Izdvojeni članak
Lorena Farkač Erasmus iskustvo u Francuskoj

Biste li proveli 5 mjeseci na faksu u Francuskoj? Influencerica je podijelila svoje iskustvo s nama

Ako vam je Erasmus bio na popisu stvari koje želite iskusiti u svojem studentskom životu, a izlazak na izbore za Europski parlament baš i ne, razmislite ponovno. Na razini Europske unije se 2027. godine se donosi novi proračun, a prisutnost mladih ili onih koji će se zalagati za interese mladih u Europskom parlamentu bitna je kako bi netko zagovarao za sredstva za Erasmus. Jer, bez tih sredstava nema ni Erasmusa, rekao nam je politolog Josip Miličević iz Mreže mladih Hrvatske.

A prije nego se s Erasmusa vratite puni lovačkih priča, poslušajte Lorenine savjete u videu.


Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti.

EU emblem