Pretraga

Ako želiš proći maturu uspješno i bez stresa, ovo jednostavno ne smiješ propustiti!

A- A+

Ako si maturant i pripremaš se za maturu 2022. godine, čeka te puno posla i stvari koje trebaš istražiti s obzirom na promjene i nova pravila. Kako to sve preživjeti i uspješno, brzo i jednostavno položiti maturu? Tako da upišeš maXturu – jedinstven program priprema za maturu koji se odvija online uživo.

maxtura

maXtura pripreme posve su online i možete ih pohađati iz bilo kojeg kutka Hrvatske (i šire!) | Foto: Profil Klett

Malo je organiziranih priprema za maturu s ciljem da se matura uspješno, brzo i jednostavno položi, a pri tome steknu vještine koje će ti to i omogućiti! Ako to želiš, rješenje leži u maXturi – jedinstvenom programu priprema za maturu koji se odvija online uživo, a uključuje interaktivna predavanja vrhunskih predavača.

Što prošlogodišnji polaznici kažu o maXturi?

Predavanja su strukturirana upravo prema zahtjevima ispita na maturi i izvode se uživo, što ti omogućuje da pitaš sve što te zanima i tražiš pomoć predavača i moderatora. Sva su predavanja na taj način prilagođena potrebama svakog polaznika, a snimke dostupne za neograničeno pregledavanje i ponavljanje gradiva.

Upisi su već počeli, a na prijave do 1. 11. 2021., ekipa maXture osigurala je za vas early bird popust.

IZZI udžbenik, starter paket i mentalne pripreme u cijeni priprema

maXtura je svima dostupna jer se odvija isključivo online uživo, tako da pripremama možete pristupiti iz doslovno svakog kutka Hrvatske (i šire!), ne opterećujući se dodatnim troškovima za putovanja i organizaciju vremena. Uz to, u sklopu priprema, maXtura vam omogućava da se riješite straha i prođete maturu bez stresa – usvojit ćete tips and tricks kako smanjiti tremu, ojačati samopouzdanje i pronaći najbolji stil učenja za sebe.

Izdvojeni članak

Novosti na maturi, trikovi i savjeti: Prijavi se na besplatne webinare

 

Uz rad na digitalnoj obrazovnoj platformi IZZI, dobivaš i digitalni udžbenik s mnoštvom videomaterijala i zadataka za ponavljanje i vježbanje, uz mogućnost neograničenog ponavljanja rješavanja zadataka te provjere točnosti rezultata (čak i u postotcima). U svemu tome svakako će ti pomoći i starter paket s najvažnijim sadržajima za pripremu koji će biti dostavljen na tvoju adresu.

Uz ovako dobru kombinaciju, od online pristupa uživo do digitalnih obrazovnih sadržaja i mentalnih priprema, imaš izvrsne izglede za uspješan rezultat na maturi!