Pretraga

Maturanti, darujemo vam do 180 € popusta na online pripreme za maturu

A- A+

Tražite li online pripreme za maturu s kojima se pripremate kad i gdje želite, platforma gradivo.hr mogla bi biti za vas. Upravo smo s ovim pripremama udružili snage i osigurali vam čak 40 % popusta, a sve što trebate jest postati naši pretplatnici do kraja siječnja! Pretplatite se i uštedite čak do 180 €.

srednja.hr pretplata i gradivo.hr daju popust na pripreme za maturu

srednja.hr pretplata i gradivo.hr daju popust na pripreme za maturu | Foto: srednja.hr

Pretplatnici portala srednja.hr su i učenici, a za njih smo kreirali poseban A razred pretplate. Tako dobivaju posebne newslettere, kao što je tjedni newsletter sa sažetkom najvažnijih novosti iz proteklog tjedna, a posebno im je koristan maturantski newsletter kojim ih informiramo o svim promjenama na maturi i rokovima koje ne smiju propustiti, a bliže se.

Uz te pogodnosti za pretplatnike, tu su i čitanje portala uz manje oglasa i besplatne ulaznice za našu veliku godišnju konferenciju. U siječnju smo se udružili s platformom gradivo.hr koji našim novim pretplatnicima daruju čak 40 % popusta na svoje online pripreme za maturu.

Što je gradivo.hr?

gradivo.hr je online platforma na kojoj se maturu pripremate rješavajući stare ispite matura. Upravo ta metoda priprema za maturu mnogim je učenicima omiljena, a prednost platforme gradivo.hr jest što tako pratite detaljna videorješenja s objašnjenjima zadataka. Uz videa, možete koristiti i njihove skripte te zbirke zadataka.

Na platformi možete pogledati više od 5.000 video-rješenja zadataka sa svim objašnjenjima i postupcima. Birate između priprema za ispite iz Matematike (A i B razina), Hrvatskog jezika, Fizike i Kemije.

S ovim online pripremama sami birate kad ćete se pripremati, a snimke su vam dostupne u svakom trenutku. Najbolje od svega, padnete li ispite mature, gradivo.hr će vam vratiti uloženi novac.

Štedite do 180 €

Na platformi gradivo.hr birate između priprema iz pojedinih predmeta. Ovisno o tome koliko su opsežne, po predmetu ćete platiti između 90 i 120 €. No, uz popust od 40 % za srednja.hr pretplatnike možete uštedjeti između 36 i 48 € po predmetu.

Trebaju li vam pripreme iz svih predmeta, umjesto 450 € koliko biste inače platili, morat ćete izdvojiti samo 270 €. To znači da štedite čak 180 €.

Kako biste osigurali svoj popust i pripremili se za maturu lako i na vrijeme, postanite srednja.hr pretplatnik u A razredu do 31. siječnja u 23:59 sati. Posjetite pretplatnički dio portala, registrirajte se, odaberite između mjesečne pretplate po cijeni od 4 € ili godišnje pretplate po cijeni od 40 €, i kod za popust na pripreme za maturu vam stiže na mail.

Odaberite prave pripreme za polaganje ispita mature bez stresa, a uz naš maturantski newsletter osigurajte da vam ne promaknu niti jedna novost, promjena ili rok! Pretplatite se ovdje.