Pretraga

Dio maturanata ima pravo na besplatne pripreme za maturu iz Matematike i Fizike, bit će online

A- A+

Za maturante koji na popisu za upise imaju neki od studija Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, TVZ organizira besplatne pripreme za A razinu mature iz Matematike i Fizike. Pripreme će se održati online putem.

Foto: M. Gelenčir| srednja.hr

– S obzirom na prijašnja pozitivna iskustva i visoku uspješnost pri polaganju državne mature, Tehničko veleučilište u Zagrebu ponovno organizira besplatne pripreme za sve učenike koji žele studirati na našem Veleučilištu, javljaju s TVZ-a.

Pripreme iz A razine Matematike i Fizike

Za upis nekog od tamošnjih studija potrebno je položiti maturu iz Matematike na A razini, pa za sve učenike koji izaberu Tehničko veleučilište u Zagrebu kao svoj izbor, TVZ organizira besplatne pripreme za polaganje ispita Matematike na višoj razini u trajanju od 32 sata, tijekom osam subota po četiri sata. Uz to, održavaju se i besplatne pripreme iz Fizike osam tjedana po četiri sata.

– Besplatnim pripremama našim budućim studentima želimo omogućiti uspješnije studiranje i polaganje ispita državne mature iz Matematike, stoji u priopćenju TVZ-a.

Pripreme za maturu iz Matematike počet će 14. ožujka i trajat će do 8. svibnja te će se nastava održavati u terminima od 9 do 13 sati. U tjednu od 8. ožujka počinju pripreme iz Fizike, a one će trajati do tjedna 10. svibnja te će se nastava odvijati radnim danom od 19:30 do 21 sat dva puta tjedno, prema rasporedu koji će biti naknadno objavljen.

Izdvojeni članak
državna matura

Jedno sveučilište organizira besplatne pripreme za četiri predmeta državne mature

Pripreme drže nastavnici TVZ-a

– Pripreme drže nastavnici TVZ-a, koji najbolje znaju koja su predznanja potrebna za uspješno studiranje na TVZ-u, a rade prema sadržaju ispitnog kataloga za državnu maturu u školskoj godini 2020./2021., priopćili su s TVZ-a.

Maturantima koji nisu iz Zagreba posebno će se svidjeti informacija da se pripreme TVZ-a održavaju online, korištenjem MS Teams platforme i drugih alata prema potrebi nastave.

Dodatni materijale za pripreme za polaganje državne mature učenici mogu pronaći OVDJE, a prijave za besplatne pripreme vrše online putem ove poveznice.