Pretraga

Postanite naši pretplatnici: Darujemo vam tri besplatna mjeseca pretplate

A- A+

Naši pretplatnici čitaju portal uz manje oglasa, primaju newslettere s najvažnijim vijestima i novostima oko mature, a na našu veliku godišnju konferenciju dolaze potpuno besplatno. Tijekom prosinca, sve koji kupe godišnju pretplatu u A ili B razredu, darujemo s tri besplatna mjeseca pretplate. To znači da će vaša pretplata vrijediti do ožujka 2025. godine.

srednja.hr pretplata u prosincu

Pretplatnike A i B razreda u prosincu darujemo s tri dodatna mjeseca pretplate | Foto: srednja.hr

Našim je pretplatnicima stalo do obrazovanja, a posebno do neovisnog izvještavanja o sektoru. Medij smo koji to čini više od dvanaest godina, u čemu nas naši pretplatnici podržavaju. Ovog prosinca smo za nove godišnje pretplatnike pripremili akciju – darujemo ih s tri besplatna mjeseca pretplate.

Pretplatnik možete postati u A razredu, koji je namijenjen učenicima i studentima, ili B razredu, koji je namijenjen nastavnicima, ravnateljima, profesorima i svima kojima je jednostavno stalo do obrazovanja.

Školama, fakultetima i drugim obrazovnim institucijama i tvrtkama namijenjen je C razred pretplate, a više o akciji koju smo za njih pripremili u prosincu pročitajte ovdje.

Izdvojeni članak
srednja.hr pretplata C razred

Pretplatite se i objavljujte na našem portalu: Akcijska ponuda uz 20% popusta traje još kratko

Iskoristite zimsku akciju

Cijena godišnje pretplate u A razredu iznosi 40 €, odnosno 50 € u B razredu. No, samo do kraja prosinca traje zimska akcija u kojoj za cijenu godišnje pretplate dobivate tri mjeseca pretplate potpuno besplatno.

To znači da će vaša pretplata vrijediti do ožujka 2025. godine. Kako biste iskoristili akciju, posjetite pretplatnički dio portala do 31. prosinca u ponoć i kreirajte svoj račun. Odaberite godišnju pretplatu u A ili B razredu s kojom dobivate tri dodatna mjeseca pretplate, i to je to!

Osam odličnih razloga za pretplatiti se

  1. U vaš će pretinac e-pošte stizati tjedni newsletter s pregledom najvažnijih vijesti.
  2. Uz tjedni, šaljemo i maturantski newsletter koji vam pomaže ostati u toku sa svim novostima oko državne mature i upisa studija.
  3. Sadržaj portala čitat ćete s manje oglasa.
  4. Povoljniji ili potpuno besplatan pristup našim događajima, poput velike godišnje konferencije koju organiziramo.
  5. Pretplatnici C razreda samostalno objavljuju vijesti na našem portalu, a sve ih je moguće pronaći u rubrici srednja.hr+ zajednica koja se nalazi na naslovnici.
  6. Portal srednja.hr godišnje napiše preko 4.000 tekstova, od kojih se polovica odnosi na školstvo.
  7. Specijalizirani smo za obrazovanje, što znači da se temi posvećujemo dublje nego ostali mediji koji za to jednostavno nemaju vremena.
  8. Pretplatom podržavate neovisno novinarstvo i kritičko promišljanje o obrazovanju.

Uz to, važno je reći da uvođenjem pretplate sadržaj portala nismo zaključali. Svi naši članci dostupni su svim čitateljima.


Postanite i vi dio srednja.hr+ zajednice pretplatnika koji podržavaju neovisno specijalizirano novinarstvo. Više o pretplati doznajte ovdje. Pretplatite se putem ovog linka ako vas zanima pretplata u A ili B razredu. Kako biste iskoristili popust od 20 % za dvogodišnju pretplatu u C razredu, ispunite obrazac.