Pretraga

Razmišljaš o studiju u Engleskoj? Dođi na ovu radionicu po svoje odgovore!

A- A+

Ako si jedan od onih koji su oduvijek sanjali o studiju u Engleskoj, gdje bi osim engleskih manira pokupio i najkvalitetnije znanje, imamo nešto za tebe! Naime, u Zagreb dolazi predstavnica Sveučilišta De Montfort iz Leicestera kako bi predstavila studijske programe i olakšala vam upis na ovo izvrsno sveučilište. Ova radionica će se održati 15. svibnja u Zagrebu, u prostorima agencije Integral Edukacijski Programi.

Studijem u inozemstvu osigurat ćeš si kvalitetnije obrazovanje i otvoriti si vrata za razvoj međunarodne karijere. Ako te zanima nešto takvo, javi se agenciji Integral Edukacijski Programi koja se, između ostalog, bavi savjetovanjem za studij u inozemstvu.

U sklopu toga, organiziraju besplatnu radionicu sa Sveučilištem De Montfort iz Leicestera u Engleskoj, gdje će svi zainteresirani za studij u Engleskoj imati priliku saznati sve što ih zanima i prijaviti se na jedan od studija na De Montfort. Na radionici pod nazivom De Montfort University Experience – from #DMUworks to #DMUglobal saznat ćeš što ovo sveučilište nudi studentima i zašto je drugačije od ostalih u Engleskoj.

Sveučilište De Montfort poznato je po svom karijernom programu #DMUworks koji studentima pomaže da postanu profesionalniji, prilagodljiviji i da razviju poduzetnički duh. Najnoviji podaci pokazuju da je više od 97% studenata diplomiranih zaposleno ili na daljnjem studiju unutar 6 mjeseci od diplome, što je daleko iznad prosjeka Ujedinjenog Kraljevstva.

Izdvojeni članak

Studiranje u inozemstvu: potez života ili gubljenje vremena? Donosimo priče onih koji su iskusili studiranje izvan Hrvatske

Na ovom Sveučilištu moguće je studirati preddiplomske i diplomske studije iz umjetnosti, dizajna i društvenih znanosti, ekonomije i prava, zdravstvenih studija i prirodnih znanosti te računarstva, inženjerstva i medija.

Sveučilište De Montfort osim temeljnog znanja iz brojnih područja koje studenti dobivaju, nudi brojne aktivnosti i prilike kako bi studenti razvili svoje meke vještine. Jedan od takvih programa je i #DMUglobal koji naglašava međunarodno iskustvo (volontiranje, putovanje, terenski rad i slično) s ciljem obogaćivanja studenata, širenja kulturnih horizonata i razvoj ključnih vještina koje vrednuju poslodavci.

Osim različitih programa i velikog broja studija koje se ondje mogu studirati, Sveučilište De Montfort se može pohvaliti modernim kampusom, ali i činjenicom da se nalazi u gradu Leicesteru koji je u 10 najboljih gradova za život i rad u Velikoj Britaniji.

Ako te zanima studij na ovom sveučilištu prijavi se na ovu radionicu! Kao što smo već naveli, održat će se 15. svibnja u Zagrebu u uredu IntegralEdu u 17h, a tamo ćeš osim s predstavnicom De Montforta, moći razgovarati i s obrazovnim savjetnicama iz Integral Edukacijskih Programa. Kako bi mogao sudjelovati, obavezno se prijavi na ovom linku!