Pretraga

Kako je to studirati u inozemstvu? Sve odgovore možeš dobiti na ovom predavanju

A- A+

Zanima te studiranje u inozemstvu, ali ne znaš nikoga koga bi mogao pitati o iskustvu? Tvojim problemima tu je kraj, jer IntegralEdu organizira događaj na kojem će se dati svi odgovori. A tko će davati odgovore? Oni s pravim iskustvom, bivši i sadašnji studenti različitih sveučilišta iz Velike Britanije. Pridruži im se 6. ožujka u 17 sati!

Najviše vjeruješ preporuci, jer najbolje iskustvo i savjeti su iz prve ruke, zar ne? Ako se interesiraš za studiranje u inozemstvu, dođi poslušati što studenti s upravo tim iskustvom imaju za reći. Tko bolje razumije studente nego studenti sami?

Koliko košta faks, a koliko smještaj? Koliko koštaju studentski troškovi općenito? A što je s jezikom, koliko traje prilagodba? I koliko je strašno živjeti sam u drugoj državi? Na sva ta pitanja možeš dobiti odgovore 6. ožujka u 17 sati u uredu IntegralEdu u Pierottijevoj 5 u Zagrebu.

Sa zainteresiranim učenicima i studentima razgovarat će nekoliko studenata diplomskih studija u Velikoj Britaniji. Moći ćete pričati s Franom i Dorom u vezi studija financija i fizioterapije, s Jozom u vezi studija medijske produkcije za televiziju i film, s Ivanom u vezi studija međunarodnog marketinga te s još jednom Dorom u vezi studija prava i međunarodnih odnosa.

Izdvojeni članak

Želiš studirati u Engleskoj? Onda je ovo putovanje baš za tebe

Sveučilišta na kojima studiraju su:
–  Lancaster University – 9. najbolje sveučilište u Velikoj Britaniji prema Guardian ljestvici
–  Coventry University – 13. najbolje sveučilište u Velikoj Britaniji prema Guardian ljestvici
– University of Sunderland – 14. najbolje sveučilište u Velikoj Britaniji u području filma i produkcije
– Oxford Brookes University – 18. najbolje sveučilište na svijetu u području turizma i ugostiteljstva

Ako se zanimaš za studiranje u Velikoj Britaniji, sada je pravo vrijeme za prijave! Svim EU studentima koji upisuju studij u Engleskoj i Walesu na jesen 2019. g. zagarantirane su snižene školarine i mogućnost primanja studentskog zajma. Ovo znači da svi hrvatski studenti imaju mogućnost primiti studentske zajmove za pokrivanje iznosa školarine, ali i troškova života (max. iznos zajma koji studenti mogu uzeti je 10,609£).

Dođi 6. ožujka u 17h u Pierottijevu 5 i dođi do svih informacija! Sudjelovanje na događaju je besplatno, potrebno se samo ranije prijaviti OVDJE. Facebook event ovog događaja možeš pogledati ovdje.

Ako si ozbiljno zagrizao za studiranje u Engleskoj, priključi se putovanju i obilasku britanskih sveučilišta u organizaciji agencije Integral Edukacijski Programi!