Pretraga

[VIDEO] Ludilo je krenulo: Zagrebački maturanti u fontanu uronili skokom ‘na glavu’, a u Šibeniku ‘gori’ ulica

A- A+

Maturanti diljem Hrvatske danas obilježavaju posljednji dan svog srednjoškolskog obrazovanja. Od ranoga jutra slavi se na ulicama mnogih gradova Lijepe naše. Tako je i u Zagrebu gdje su se maturanti već tradicionalno okupali u Manduševcu, a neki od njih bili su dovoljno hrabri (ili ludi) da u fontanu urone skokom ‘na glavu’. Ulice već ‘gore’ i u Šibeniku.

Dio zagrebačkih maturanata okuplja se na Trgu bana Jelačića, gdje će se održati kratki zabavni program, a potom točno u podne povorka kreće na Bundek.

– Povorka se na Bundeku očekuje oko 13,30, gdje će se slavlju pridružiti još otprilike 3.000 maturanata. Voditelj programa na Bundeku, koji će trajati do 21,00 sat, bit će animator Marko Petar Orešković, a organiziran je i bogat glazbeni program u kojem će sudjelovati DJ Ace, TurkThe DJ, DJ James Warren, Astralisteam, DJ Kaane, Jakša Jordes, Surka-Beatbox te kao specijalno iznenađenje CONNECT live i zagrebački školski bendovi, kažu iz Ureda za odnose s javnošću.

Foto: Dora Kršul, srednja.hr

Uzavrela je i nešto sunčanija atmosfera i u Šibeniku, gdje ulice ‘gore’ od jutra.  Veseli šibenski maturanti slave uz pjesmu i dimne bombe u bojama.

Više o norijadi 2018. čitajte na sljedećim poveznicama:

Varaždinski maturanti pokušali oboriti Guinnessov rekord: Pogledajte kako je izgledao vrhunac njihove norijade

Specijalna prognoza za maturante: Poznata meteorologinja za srednja.hr otkrila kakvo vas vrijeme očekuje tijekom norijade

Dok će drugi maturanti brašno bacati po ulici, Miočani će svoj ispit zrelosti polagati na potpuno suprotan način

[FOTOGALERIJA] Ivanečki maturanti napravili nesvakidašnji scenarij i oduševili svoje sugrađane

Prvi donosimo detalje norijade u Zagrebu: Doznajte tko će ove godine nastupati na Bundeku