Pretraga

Brucošica se na internetu požalila da ima cimericu iz pakla

A- A+

Nova akademska godina je pred nama, što znači da je krajnje vrijeme za pronalazak smještaja i traženje cimera. Sretnici koji su dobili dom za smještaj će plaćati nešto manje, no ponekad nemaju luksuz da si biraju cimere. Koliko to može biti teško na svojoj je koži osjetila jedna brucošica.

foto: Ivan Božić/ srednja.hr

Izdvojeni članak

Video: Ovo vaš cimer radi kada misli da je sam u stanu

Iako se još nije ni uselila u dom, američka brucošica Winnie već zna da će naredna akademska godina biti teška i naporna. Zna to jer je i prije nego što je upoznala cimerice u studentskom domu dobila mail od jedne od njih iz kojeg je jasno da se neće sa svima baš lijepo slagati.

Naime, u domu je smještena s još dvije cure, a jedna od njih i prije nego što su se uopće vidjele, ima jasne i detaljne zahtjeve oko njihovog budućeg suživota. Cimericama je poslala mail u kojem je detaljno objasnila koji točno krevet, stol i ormar planira uzeti, a njima poručila da se snađu s onim što ostane. U njenom mailu nema molbi ili prijedloga, samo jasan i detaljan popis svega što će ona uzeti bez dogovora. 

Winnie je mail buduće cimerice podijelila na Twitteru, a bezobrazluk razmažene brucošice ubrzo je postao hit. Retweetan je više od 1.200 puta, a prikupio je i preko 3000 lajkova.

Što i kako traži razmežena brucošica, pročitajte sami.