Pretraga

‘Celje i Ljubljana’ tema ovogodišnjeg Foto izazova

A- A+

Amateri i profesionalci fotografi ili jednostavno ljubitelji fotografije mogu vikend pred Božić provesti u Celju i Ljubljani na Foto izazovu mladih. Peti jubilarni Foto izazov pružit će polaznicima putovanja priliku pokazati svoje viđenje ovih gradova kroz objektive na natječaju u sklopu putovanja.

Foto: Foto izazov | Press

Izdvojeni članak

Ovo su pobjedničke fotografije 5. Foto dana mladih

Foto izazov dio je već tradicionalnih Foto dana mladih, a održavat će se 19. i 20. prosinca s polascima iz Zagreba i Karlovca. Plan putovanja uključuje obilaske muzeja, starog Pelikanovog fotografskog studija i hrpu slobodnog vremena za slobodni obilazak gradova.

Osim neformalnog druženja i upijanja adventskog ugođaja, u sklopu Foto izazova će se održati fotografski natječaj na kojem mogu sudjelovati svi polaznici putovanja. Tema je vrlo opširna, ‘Celje i Ljubljana’, tako da sudionici natječaja mogu svojim fotoaparatom obilježiti sve što misle da čini ove gradove, bila to arhitektura, građani ili ptice na
žici. Jedini zadatak je svoje tri najbolje fotografije dostaviti u roku od dva dana po povratku. O najboljoj fotografiji će odlučiti žiri Foto dana mladih, a o drugoplasiranoj publika glasanjem na službenoj Facebook stranici Foto dana mladih. Za pobjednika će idući Foto izazov biti besplatan, a druga nagrada je 50% popusta.

Prethodni Foto izazovi su bili održani u Beču, Veneciji, Budimpešti i Salzburgu, a ako vam se putuje u Celje i Ljubljanu, prijaviti se možete na linku.