Pretraga

Nikad bogatiji glazbeni program na Foto danima mladih

A- A+

Gotovo 60 sudionika i posjetitelja moći će uživati u nikada bogatijem glazbenom programu 6. Foto dana mladih u Karlovcu koji se održavaju od 16. do 27. kolovoza. Čak devet bendova prodrmati će grad na četiri rijeke na zasebnom glazbenom programu PickUp Music festivalu u sklopu kojega će svirati sjajni bendovi predvođeni TBF-om.

Izdvojeni članak

Foto dani mladih u Karlovcu će okupiti fotografe iz čitave regije

PickUp Music festival glazbeni je festival koji se već drugu godinu zaredom organizira u Karlovcu, a od ove godine Festival djeluje u sklopu popratnih programa Foto dana mladih koji okuplja talentirane mlade fotografe, filmaše i slikare diljem cijele Hrvatske. Festival će se tako sastojati od dvije različite večeri: Plugged večeri 24. kolovoza te Unplugged večeri 25. kolovoza.  

Prve će večeri u posebnom ambijentu atrija Starog grada Dubovca uz TBF, jedan od najpopularnijih hrvatskih hip hop bendova na ovim prostorima, nastupiti i Media Stres, Bad Mushrooms, Detonator in session i popularni Nipplesi. Ulaznice po cijeni od 55 kuna u pretprodaji dostupne su u turističkoj agenciji Katravel, a na dan održavanja festivala za ulaznicu će trebati izdvojiti 70 kuna ukoliko ih ostane, s obzirom na dosadašanji veliki interes posjetitelja. 

Druga, besplatna večer rezervirana je za Unplugged svirku u Arboretumu drvodjeljske i šumarskeškole u Karlovcu. Čast da zabavi sve posjetitelje na zatvaranju 6. Foto dana, pripala je DJ-u i zabavljaču Mariju Kovaču koji će nastupiti u atriju Starog grada Dubovca. Nezaboravan party zatvaranja besplatan je za sve.