Pretraga

Drama u čakovečkoj školi: Profesor udarao učenike po glavi, intervenirala i policija

A- A+

Do velikog incidenta jučer je došlo u Tehničkoj školi Čakovec. Prema riječima očevidaca jedan je profesor fizički napao dvojicu učenika. Slučaj istražuje policija, a internu istragu provodi i škola.

foto: pixabay

Kako piše Vijesti.rtl.hr, profesor Tehničke škole Čakovec, F.D., jučer je u popodnevnim satima s nastave protjerao osmero učenika jer su pričali.

Izdvojeni članak

Poznat epilog krvave maturalne zabave na kojoj je učenik nokautirao pijanog profesora

Jednoga od njih potom je navodno napao u razredu i to udarcem u glavu te ga je odgurnuo u vrata. Drugog je učenika uhvatio na hodniku i odveo ga u svoj kabinet gdje ga je gurnuo u ormar i dva puta lupio po glavi. Prema riječima očevidaca veću katastrofu spriječila je školska psihologinja.

Za Vijesti.rtl.hr iz policije su rekli kako su zaprimili prijavu te izašli na teren, a trenutno je u tijeku provjera navoda iz prijave. Ravnatelj škole Dražen Blažeka za spomenuti izvor rekao je da i škola istražuje detalje incidenta kako bi se utvrdilo što se točno dogodilo.

– Koliko znam nema strašnih posljedica, ali situacija zahtjeva ozbiljnu reakciju. S informacijama o događaju izaći ćemo nakon što obavimo proceduru prema svim pravilnicima, rekao je ravnatelj za Vijesti.rtl.hr.