Pretraga

Poznat epilog krvave maturalne zabave na kojoj je učenik nokautirao pijanog profesora

A- A+

Vijest o tome da je koprivnički učenik na maturalnoj zabavi nokautirao pijanog profesora, u lipnju je šokirala čitavu Hrvatsku. Iako je nakon događaja bilo riječi o strogim kaznama, epilog priče koji je danas poznat govori da su veće sankcije izostale.

Screenshot: YouTube

Profesor N.N., kojeg je u alkoholiziranom stanju na maturalnoj zabavi nokautirao učenik Obrtničke škole u Koprivnici, danas redovno radi na istom radnom mjestu, piše Drava.info. Potvrdio je to ravnatelj škole Zlatko Martić, dodavši kako je nastavniku izrečena tek mjera javne opomene.

Izdvojeni članak

Izašla snimka incidenta s maturalne u Koprivnici: Profesor na cajke izvodio striptiz, učenik ga snimao, a onda se zakuhalo

Kako doznaje Drava.info, učenik je sankcioniran mjerom opomena pred isključenje. Unatoč mjeri, do tada uzorni učenik uspješno je maturirao.
Podsjetimo, prema pričama učenika, profesor je svojim ponašanjem na maturalnoj zabavi u lipnju prevršio svaku mjeru. Tvrde da je bio je napadan, degutantan i nametljiv, skidao se te ga je na kraju učenik, navodno isprovociran uvredama, udario šakom.

– Profesor je bio mrtav pijan i izvodio je striptiz ples na narodnjake. Jedan naš prijatelj ga je snimao mobitelom. Kad je vidio da ga se snima, profesor je odjednom jurnuo na našeg frenda i počeo ga naguravati. Na žalost, on mu je uzvratio šakom drito u glavu. Pao je na pod, bio je sav krvav, kazali su svjedoci događaja.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap