Pretraga

Foto dani mladih 2012

A- A+

Foto dani mladih zamišljeni su kao trodnevno druženje mladih s natjecateljskim karakterom. FDM se od ostalih događanja ovoga tipa razlikuju po tome što im je jedan od glavnih ciljeva okupiti mlade fotografe, fotografkinje i modele te im dati priliku da pokažu što mogu i znaju, da istaknu svoje talente i da za to dobiju priznanje svojih vršnjaka i vršnjakinja, ali i stručnjaka. Pogledajte što su fotkali sudionici Foto dana mladih od prošle godine!

Foto dani mladih 2012. održavaju se od 28. do 30. travnja na Velom Lošinju, a prolazi samo 20 izabranih modela i fotografa. Prijavi se i ti! – Pozor, fotografi! –Bilo kuda, ti i tvoj fotić svuda? Sve što te okružuje tvoja je inspiracija, a škljoc na fotiću pokreće tvoj svijet? Imaš dobro oko, smirenu ruku i DSLR fotoaparat? Nemaš više od 18 godina? Voliš zabavu, druženja i putovanja? Želiš naučiti nešto novo o fotografiji? Nismo te bez veze izbombardirali tim pitanjima. Ako na sve ovo imaš samo jedan odgovor, a on je potvrdan, prijavi se na Foto dane mladih 2012.!

Sve što trebaš učiniti jest poslati nam od tri do pet svojih fotografija. Izaberi one najbolje, jer će samo 10 najboljih fotografa i fotografkinja biti odabrano za sudjelovanje na Foto danima mladih 2012.! Organizator je svim sudionicima osigurao hranu, smještaj i prijevoz od Zagreba do Velog Lošinja, lokacije na kojoj će se održavati Foto dani mladih 2012. Zato ne oklijevaj, prijavi se za sudjelovanje! – Modeli, usmjerite pogled ovamo! –Kad je fotić u tvojoj blizini, rukama ne zaklanjaš lice? Odbljesak fotića drag ti je kao i sunčeva svjetlost? Voliš pozirati u različitim okruženjima, a mimikom dobro prikazuješ osjećaje? Tek ti je 18 godina ili manje? Ako je tvoj odgovor na prethodno postavljena pitanja potvrdan, nemoj gubiti vrijeme! Pošalji nam od tri do pet fotografija na kojima si ti! Da, pošalji nam fotografije na kojima poziraš poput pravog modela! Izaberi one najbolje, jer će samo 10 modela u cijeloj Hrvatskoj dobiti priliku za sudjelovanje na Foto danima mladih 2012.! Organizator je svim sudionicima osigurao hranu, smještaj i prijevoz od Zagreba do Velog Lošinja, lokacije na kojoj će se održavati Foto dani mladih 2012. Zato ne oklijevaj, prijavi se za sudjelovanje!Biraju se dvije najbolje fotografije, jedna iz kategorije kulturne baštine, a druga iz kategorije prirodne baštine. Fotografije mogu biti i od istog autora! Najboljim modelima smatraju se oni koji su na pobjedničkim fotografijama.PRIJAVI SE I TI!-pošalji ime i prezime-godinu rođenja -adresu-ime škole-kontakt (mobitel/telefon i valjani email)-3 do 5 svojih fotografija na [email protected] i možda budeš među 20 sretnika!