Pretraga

Foto izazov u Beču: Prijaviti se mogu svi

A- A+

Već svima dobro poznata i uigrana ekipa Foto dana mladih odlučila je napraviti još jedan korak naprijed u svojim aktivnostima. Područje djelovanja sad seže do Beča gdje se održava Foto izazov za mlade hrvatske fotografe i novinare.

Ekipa Foto dani mladih organizira Foto izazov u Beču. U suradnji s Ka travelom u subotu 1. prosinca 2012. polazi bus iz Karlovca i Zagreba za sve mlade fotografe, novinare i one željne zabave.

Za vrijeme jednodnevnog izleta fotografi su dužni fotografirati sve što im je zanimljivo, a prijaviti se mogu svi, fotografirali oni mobitelom, fotoaparatom ili nečim trećim.

Izdvojeni članak

Srednjoškolac na kojem ostaje budućnost domaće fotografije


fotodanimladih.com.hr

Autor pobjedničke fotografije osvaja jednodnevno putovanje s Ka travelom, a najbolja fotografija je ona koja na Facebooku u sedam dana skupi najviše lajkova.

Putovanje nije samo za fotografe pa ako se više volite izražavati tekstom, rezervirajte svoje mjesto kao novinar. U tom slučaju za zadatak imate napisati najbolju novinsku reportažu iz Beča, koja će zajedno s fotografijama objaviti medijski pokrovitelji Foto izazova.

Cilj putovanja je promicanje Hrvatske fotografije mladih, međusobno druženje i upoznavanje mladih fotografa i novinara te razmjena iskustva, a cjena iznosi 290 kuna.

Više o putu i rezervacijama pročitajte ovdje.