Pretraga

Gotovo je naše Božićno darivanje, provjerite tko su dobitnici

A- A+

Blagdani su zakucali na vrata, što znači samo jedno – sezona darivanja je počela. Otvorili smo ju našim Božićnim darivanjem koje je završilo u ponoć, a sada donosimo rezultate. Tko će od naših čitatelja ovih blagdana pod jelku moći dodati i poklon od nas?

božićno darivanje

Gotovo je darivanje, donosimo rezultate | Foto: srednja.hr

Zadatak za darivanje u kojem smo, u suradnji s CARNET-om, poklanjali 30 prijenosnih punjača za mobitel učenicima, bio je jednostavan. Trebalo je u sustav kvizovi.srednja.hr postavljati pitanja koja se tiču školskog gradiva. Korisnici su prikupljali odgovore na postavljena pitanja, a prvih trideset s najviše odgovora odlučili smo nagraditi.

Što više postavljenih pitanja, veća je bila šansa da se nađete pri vrhu rang liste. Neki su taj zadatak shvatili poprilično ozbiljno, a dodani bonus je što su postavljanjem pitanja zapravo ponavljali školsko gradivo i na taj se način pripremali za nastavu i vježbali svoje moždane vijuge. Darivanje je završilo u ponoć i rezultati su tu.

Provjerite tablicu kako biste vidjeli nalazite li se među korisnicima koje ćemo darovati prijenosnim punjačima. Umjesto 30 punjača, podijelit ćemo ih malo više: zadnji korisnik kojeg nagrađujemo je na 31. mjestu, jer dijeli broj bodova s korisnikom na 30. mjestu.