Pretraga

Izbjegli rusku sudbinu: HNS za navijačke ispade kažnjen sa samo 80 000 eura

A- A+

UEFA je Hrvatski nogometni savez kaznila samo novčano za navijačke nerede u susretu protiv Italije. Usprkos najavama da će nas snaći ruska sudbina, odnosno oduzimanja bodova u idućim kvalifikacijama, HNS je dobio račun od 80 tisuća eura.

novilist.hr

Bakljada, hukanje Mariju Balotelliju i bacanje banana po terenu Hrvatsku ipak neće stajati Eura 2016., već će samo ostaviti propuh u blagajni nogometnog saveza jer je iz Nyona stigla čestitka i 80 tisuća eura kazna.

HNS ima tri dana da se žali na ovu odluku. Iz naše krovne nogometne organizacije nema informacija hoće li to i učiniti, a pitanje je koliko bi se bilo pametno žaliti s obzirom da takve stvari s UEFA-om znaju poći po zlu. Valja napomenuti kako bakljada nije izostala ni u posljednjem susretu Vatrenih te je za očekivati još poneku kaznu idućih dana.

Naklonost našim navijačima nije pokazao ni predsjednik UEFA-e Francuz Michel Platini koji se o njima izrazio ne baš biranim riječnikom.Za sada se naša kazna popela na ukupno 105 tisuća eura jer su naši kažnjeni i zbog bakljade na utakmici protiv Irske.