Pretraga

Izložba Foto dana mladih posjetila Zagreb

A- A+

Izložba s prošlogodišnjih Foto dana mladih održana je ovu subotu i u Zagrebu, nakon Karlovca, Trogira i Zadra. Ako ste propustili susret s profesorom Baltazarom, ne očajavajte, fotogaleriju možete pogledati na ovom linku.

Subotnje jutro na Zrinjevcu bilo je veselo i u znaku fotografiranja. Kako bi se Foto dani što više približili mladima, na druženju je bio i fotograf Hojka, koji je svoje jutro iskoristio da odgovara na sva pitanja mladih fotografa te im tako približi moguću buduću struku. Osim Hojke, tu je bio i jedan još poznatiji lik – profesor Baltazar.

On se družio s novinarkama redakcije srednje.hr…

Kao i sa starima i mladima…

Organizatari su spomenuli kako je s  izložbom u Zagrebu završen ciklus izložaba po Hrvatskoj. Samo privremenonaravno jer neposredno poslije završetka Foto dana mladih započinje novi ciklus s fotografijama sudionika ovogodišnje manifestacije. A za ovogodišnje Foto dane mladih – trodnevno druženje natjecateljskog tipa za sve željne znanja i dobre zabave, možeš se prijaviti i ti! Do 15. travnja pošalješ na adresu koju ćeš pronaći na web stranici manifestacije http://fotodanimladih.com.hr/  par svojih autorskih fotki ili ako želiš biti model, pošalješ par svojih fotki.

Sudionici Foto dana mladih bit će izabrani do 20. travnja i nakon toga se pripremaš za put na Veli Lošinj!

Ova manifestacija  potiče sve mlade fotografe da zajedno rade i izmjenjuju iskustva, te da dobiju priznanja za svoj talent, kako od vršnjaka tako i od profesionalaca. A na Foto danima, kažu organizatori, zabave ne izostaje.