Pretraga

Proljetni izazov: Postavite pitanja iz školskog gradiva s najviše odgovora i darujemo vas s Huawei uređajima

A- A+

Jeste spremni za proljetni izazov? Ovih proljetnih praznika tražimo korisnike koji će imati najviše odgovora na postavljena pitanja u našem sustavu kvizovi.srednja.hr. Četiri korisnika koja 11. travnja u ponoć budu na vrhu top liste po broju odgovora, pokupit će vrijedne Huawei uređaje.

proljetni izazov

Postavite pitanja iz školskog gradiva s najviše odgovora, a darujemo Huawei uređajima! | Foto: srednja.hr

Zašto ove praznike ne biste učinili proces učenja malo zabavnijim? U našem sustavu kvizovi.srednja.hr postavljajte pitanja iz školskog gradiva te olakšajte sebi i kolegama ponavljanje za testove jer time sudjelujete u darivanju. Četiri korisnika koji budu imali najviše odgovora na postavljena pitanja darujemo paketom Huawei uređaja. Prvom na listi odlazi tablet MatePad T10s, drugom Huawei Y5p smartphone, trećem pametni sat Watch Fit, a četvrtom bežične slušalice FreeBuds 3i.

Smislite pitanja na koja će baš svi željeti odgovoriti, postavite ih što više, dijelite ih prijateljima i povećajte si šanse da budete na samom vrhu top ljestvice.

Zvuči lagano? Ovo su pravila!

1. Postavljaj pitanja iz školskog gradiva

Pitanja se moraju ticati školskog gradiva i morate ih postaviti u temu razreda (npr. 1. razred srednje) i podtemu kojoj pripada pitanje prema školskom predmetu i nazivu gradiva (npr. Hrvatski jezik – Povijest književnosti). Kod dodavanja pitanja pokušajte pronaći odgovarajuću temu i podtemu – ako ne možete pronaći podtemu, možete kreirati novu.

Pitanja možete postavljati u teme od 5. razreda do 4. razreda srednje, a sve teme pronađite ispod. Važno je znati da će sva pitanja prije objave morati biti odobrena.

Osnovna škola: 5. razred, 6. razred, 7. razred, 8. razred

Srednja škola: 1. razred, 2. razred, 3. razred, 4. razred.

2. Proljetni izazov traje od 2. travnja do 11. travnja

Proljetno darivanje traje za vrijeme školskih proljetnih praznika, od 2. travnja (00:00h) do 11. travnja (23:59h). Uzimat će se u obzir samo pitanja i odgovori zabilježeni u tom periodu.

Izdvojeni članak
bilježnica

Kako postaviti dobro pitanje? Slijedite ovih osam pravila

3. Vrijedni Huawei darovi odlaze korisnicima s najviše odgovora

Tražimo korisnike koji će na svoja pitanja dobiti najviše odgovora. Što više pitanja postavite, veće su vam šanse za dobitak! Kako bi sakupili što više odgovora, pitanja možete dijeliti na društvenim mrežama.

Top lista s korisnicima s najvećim brojem odgovora bit će postavljena na kvizovi.srednja.hr i na portalu srednja.hr. Četiri korisnika koji u periodu od 2. do 11. travnja sakupe najviše odgovora na svoja pitanja, osvojit će redom tablet MatePad T10s, Huawei Y5p smartphone, pametni sat Watch Fit te bežične slušalice FreeBuds 3i.

Ako dodate pitanje koje nije u jednom od tema razred, produžuje se vrijeme do kada će administratori prihvatiti vaše pitanje! Pitanja koja nisu dodana u jednu od razrednih tema, ne računaju se u darivanju.

___________________________________________________________________________

Darivanje je osmislio portal srednja.hr u suradnji s Huawei Hrvatska.