Pretraga

Let 3 odgovorio mladim sisačkim HDZ-ovcima: ‘Fakat nije daleko od pizde do guzice’

A- A+

Let 3 je odgovorio mladim sisačkim HDZ- ovcima na optužbe da su vulgarni i nemoralni. ‘Manjka vam razboritosti. Fakat nije daleko od pizde do guzice’.

Foto: facebook

Izdvojeni članak

Kolinda Grabar Kitarović se obrušila na Mladež HDZ-a iz Varaždina

Sisak 3. lipnja obilježava Dan grada, a svečanost će im uveličati riječki rockeri Let 3. Međutim, odabir glazbe nije se svidio lokalnoj organizaciji mladeži HDZ-a koji su se pobunili protiv nastupa priopćenjem u kojem stoji da je spomenuta grupa u svojim nastupima znala ‘pokazivati oblike vulgarizma i nemorala’.

– Ističu se scenskim nastupima i performansama kojim otvoreno ili indirektno ismijavaju institucije Republike Hrvatske, Crkvu, hrvatske branitelje i druge. Sami nazivi njihovih pjesama i albuma, kao i svako pojavljivanje u medijima upućuju na to da se radi o glazbenoj grupi kojoj više priliče nastupi na festivalima alternativne glazbe nego na središnjoj proslavi Dana Grada Siska, stoji u priopćenju iz sisačke HDZ-ove mladeži koji zaključuju s konstatacijom da je ‘nastup takvih izvođača na Dan Grada Siska neprimjeren te će bespotrebno izazvati podijeljene reakcije među građanima’.

A što su tražili, to su i dobili, figurativno rečeno. Dečki iz Leta 3 im nisu ostali dužni, nego su odgovorili protupriopćenjem koje prenosi index.hr.

Izdvojeni članak

Mladež HDZ-a Split predvodi kršenje izborne šutnje na društvenim mrežama

Fakat nije daleko od pizde do guzice

Mladeži HDZ-a čini se da Let 3 ismijava institucije hrvatske države.
Letu 3 čini se da Mladeži HDZ-a manjka razboritosti ako ne vidi:

– stranka HDZ osuđena je zbog korupcije

– njen višegodišnji lider Ivo Sanader osuđen je zbog korupcije

– lider HDZ-a prevario je hrvatsku državu i predao najveće hrvatsko poduzeće, INU, u ruke stranaca da bi za sebe primio mito

– HDZ-ov kadar je svojem rođi omogućio naplatu jednog izgrađenog WC-a po cijeni 50 normalnih WC-a

– HDZ-ovska predsjednica države izbacila je bistu Tita iz predsjedničkih dvora iako je Tito oteo okupatorima pola današnje Hrvatske

– Današnji predsjednik stranke ne izjašnjava se o tome da li je izvor njegovog prezimena turski, “Crni Marko” ili pak srpski, “Kurac Marko”.

I sad Let 3 ismijava? Halo !?

HDZ je ispod kamena izvukao Željku Markić kako bi preko nje diskriminirao poštene građane koji ne rade diskriminaciju među rupama, a nikada im nije zasmetalo što svećenici u miru božjem svrdlaju u guzice.
Čisto čudo je da HDZ kao neka stara bolesna kokoš uopće može izleći ikakvu mladež.
Poručite truloj koki da promjeni svoje ponašanje, da u narod ne unosi nemir i ne širi mržnju, a vi se ugledajte na nas jer smo napredna ljudska vrsta, anđeli novog vremena, duhovna bića u zemlji bez srca…

Raspuklo se od miline svako tijelo

Rockom milovano

Žililo moja,

Rujna žilo…

Kroz koju krv mi Rock & Rollna teče silno!

Oj strasti!

Rock & rollna silo

Vrapčićevo oko milo,

Jedan drugom krvi se napijmo!”

A od otkazivanja koncerta neće biti ništa. Resorni gradski pročelnik Goran Grgurač odgovorio je mladim HDZ- ovcima da Siščane očekuje pravi spektakl i vrhunski bend.

– Što se tiče Leta 3, mogu garantirati da će dečki nositi brnjice i da nitko neće biti ugrizen, rekao je Grgurač.