Pretraga

Mister Sportskih igara mladih: Splićanke su više za avanture

A- A+

On je učenik maturant Medicinske škole, žiri je osvojio manekenskim hodom u ružičastoj majici, a djeca ga obožavaju. Mister Sportskih igara mladih je Dorian Papić iz Rijeke. Titulu je osvojio prošli tjedan u splitskom Hemingwayu, a nama je otkrio  jesu li ljepše Splićanke il Riječanke, ima li curu, kako se proveo u Splitu i što mu smeta na Zrću. 

Djeca su mu motivacija da više uživa u životu

Prvi put je na završnici Sportskih igara mladih u Splitu bio prije 8 godina i tada je bio treći u tenisu. Sada se vratio radi dobrog provoda, zabave i upoznavanja novih ljudi.

 -Naravno da po tim druženjima bude i novih ljubavi. Odnosno, ljubav je teška riječ pa bih rekao avantura, i to nezaboravnih. Imao sam jednu malu avanturica koja nije za svačije uši, ali bilo je lijepo i nezaboravno. 

Ove godine je vrijeme u Splitu provodio družeći se uglavnom s mlađim finalistima jer je on sam pripadnik najstarije generacije na Igrama.

 -Meni su mlađi zakon! Tako su bezbrižni i zadovoljni sa svime da sam čak većinu dana provodio zabavljajući ih i igrajući tenis s njima. Oni su mi motivacija da više uživam u životu, a družeči se s njima na neki način se vraćam u djetinjstvo. 

Sudeći prema ovacijama mlađih finalista i finalistica kada je osvojio titulu mistera, Dorian je bio omiljen među njima. Osnovnoškolka Ema otkrila nam je da je to zbog njegovih zabavljačkih sposobnosti i izvođenja spački.

Dorian nam nije znao reći u čemu je tajna njegova uspjeha na izboru, ali nije očekivao pobjedu. -Prijavio sam se radi zezancije, a mislim da je sve stvar kako kome u žiriju netko paše. 

Zamijenio Rivu sa Stradunom

Njegov manekenski hod posramio bi i mistera Hrvatske, ali Dorian kaže kako je to bila samo stvar inspiracije. Osim hodom, osvojio je i ružičastom majicom. 

-Inače volim nositi žarke boje, da budem upadljiviji, tako da je odabir roze bio slučajan, pojasnio nam je. 

Dorian nam je otkrio kako nema curu, a na pitanje jesu li mu ljepše Splićanke ili Riječanke nije nam dao konkretan odgovor. -Ima lijepih i jednih i drugih, tako da su mi tu negdje. Ovisi kako tko voli, ali Splićanke su više za avanturu. 

Što se tiče grada Splita, sviđa mu se što je živo i preko tjedna, ali Riva ga je malo zbunila. 

-Zamjenio sam Rivu sa Stradunom jer sam vidio ulicu, puno turista, kafići, dućani i sjetim se prizora kada prikazuju na HTV-u Stradun koji je meni tako lijep. I onda sam pomislio da je to Stradun, ali mi je brzo došlo do glave da je to u Dubrovniku, objasnio je. Na svu sreću, svoje misli nije izrekao naglas.

Oprostit ćemo Dorianu ovaj laspus jer možda su ga sunce i bjelina rive na trenutak ošamutili. 

Muški ga šlataju za dupe

Prema statusima na fejsu saznali smo da je Dorian sada na Zrću, ali i što mu tamo smeta: Zaj**i ti ovo Zrće kad te muški šlataju za dupe, jedan je od statusa. 

-Na Zrću je odlično! Jedini problem je višak muškaraca drugačijih sklonosti, a ostalo sve 5, rekao nam je Dorian. Ipak, tvrdi da nije homofob. 

Dogodine će mister Sportskih igara mladih biti prestar za natjecanje, ali nada se da će doći kao voditelj natjecatelja. 

-Ako Bog da sreće i zdravlja, dolazim kao voditelj jer me Sportske igre mladih čine sretnim i prezakon su, zaključio je ovaj nabildani Riječanin.