Pretraga

Mladić bez položenog vozačkog ispita sletio s ceste i zabio se u kuću, policija pokreće postupak

A- A+

U nedjelju se u koprivničko-križevačkoj Hampovici dogodila dramatična scena koja je obilježila popodnevne sate. Naime, automobil, kojim je upravljao mladić bez položenog vozačkog ispita, sletio je s ceste ravno u kuću. U nesreći su lakše ozlijeđeni mladi vozač i putnica, a prema izvješću policije, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom zbog prevelike brzine.

policijsko vozilo, policija, policajci

foto: PU koprivničko-križevačka

Jučer je, u mjestu Hampovica, nedaleko Đurđevca, oko 13 sati automobil sletio s ceste i pritom udario u kuću. Ozlijeđeni su 26-godišnji vozač i 21-godišnja putnica, a kako je izvijestila PU koprivničko-križevačka, vozilom je upravljao mladić bez položenog vozačkog ispita. Policija navodi kako je vozač, 1998. godište, zbog neprilagođene brzine, vozilom je sletio van kolnika.

Potom je udario u betonski prilazni most, ogradu, zid kuće i betonski stup javne rasvjete. U Općoj bolnici Koprivnica vozaču je izvađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, a protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Izdvojeni članak
policija

U dvjema nesrećama stradali maloljetnici: Jedan pao s bicikla, drugi vozio auto i sletio s ceste

Podsjetimo, ovo je drugi put u tjedan dana da se deogodila slična nesreća. Prošlog se tjedna kamion zabio u kuću i srušio zid dječje sobe u Mirkovcima pored Vinkovaca. U nesreći je ozlijeđena 14-godišnja djevojčica, a u bolnici je završila na šivanju glave. Vozač koji je vozio kamion slovenskih registarskih oznaka i njime se zabio u kuću također je u bolnici, zbog čega svakako treba pripaziti na vožnju u naseljenim mjestima.