Pretraga

Najčešći načini na koje se osvećuju prevareni partneri

A- A+

Prevara je jedan od najčešćih razloga zbog kojih pucaju ljubavne veze nakon čega se partneri kojima se ‘nabijaju rogovi’ pokušavaju osvetiti. Iako mnogi misle da je najbolja osveta ignoriranje kojim dokazujete kako vam više nije stalo do prevaranata, postoji i druga strana koja je spremna na sve samo da im vrati istom mjerom. Pogledaje na koji sve način to možete postići.

Često se dogodi da partneri varaju jedni druge, no kad istina izađe na vidjelo, nastane kaos. U većini slučajeva vezi spasa nema, pa mnogi povrijeđeni ljudi traže načine na koje će se osvetiti onima koji su pravili budalu od njih. U nastavku pogledajte što sve možete učinit kako bi prevaranti dobili što zaslužuju. Koliko su ti načini poželjni ili pametni, jako je diskutabilno, no možda osjetite olakšanje pa tko voli nek’ izvoli.

Izdvojeni članak

Motivi za prijevaru u ljubavnoj vezi


www.ljepotaizdravlje.hr

Izdvojeni članak

Zašto osveta bivšim partnerima nije pametna odluka

Poseban način ignoriranja

Ignoriranje je klasičan način osvećivanja, no uvijek tu metodu možete dodatno zapapriti. Kad ste online na chatu ne odgovarajte na poruke, ali se u isto vrijeme dopisivajte s njihovim prijateljima. Ne samo da će shvatiti kako vas ne boli to što su vam napravili, nego će se još više mučiti što ste ostali u kontaktu s njihovim ekipama.

Otkrivanje prljavog rublja

Ako ste se već odlučili spustiti ispod svakog nivoa, onda ozbiljno razmotrite otkrivanje tajni koje su partneri rekli samo vama. To vam ne garantira dugotrajno zadovoljstvo i možda se kasnije pokajete, ali ćete vam pomoći bar u najranjivijoj fazi.

Izdvojeni članak

Lajk naš svakdašnji: Prekid za Valentinovo

Zbarite se s njihovim frendovima

Ekstremisti i jako povrijeđeni vjerojatno prvo pomisle na doslovno vraćanje istom mjerom. U tom slučaju najčešće izbor pada na prijatelje jer ih na taj način povrijedite i vi, ali oni u koje su mislili da imaju povjerenja.

Broj mobitela

Broj mobitela također može poslužiti u osvećivanju za varanje. Bar je danas lako objaviti neki oglas i objaviti njihov broj kako bi ih potencijalni kupci svakodnevno maltretirali pozivima. Samo pazite da osmislite neku ponudu koja je dovoljno privlačna, ali i realna kako bi odaziv bio što veći.

Trošenje novca

Ako ste saznali kako su vas partner ili partnerica prevarili, a ne želite im to još dati do znanja, onda se bacite na peglanje kartica. Osim što ćete imati osjećaj kako je pravda na neki način zadovoljena, kupit ćete sebi sve što poželite ili si nikad sami ne biste mogli priuštiti, a njih ćete debelo udariti po džepu.

Uništavanje budućih veza

Kad ste već vi nesretni i želite da se i oni koji su vas varali osjećaju na isti način, bacite se u akciju uništavanja onoga što pokušavaju ostvariti s drugim partnerima. Pokoja poruka, poziv ili mail upućeni njihovim drugim odabranicima uzrokovat će, ako ništa, bar kratkotrajne probleme u idiličnim vezama.